Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 16:20 1 834 1

Левски следи дуо на Царско село

  • димитър костадинов-
  • хари денков-
  • футбол-
  • царско село-
  • левски

Ето кои са те

Левски следи дуо на Царско село - 1

Ръководството на Левски ще следи внимателно представянето на двама младежи, които се появиха в полезрението на клубовете през тази пролет. Става въпрос за играчи на Царско село. Първият от тях е Димитър Костадинов, който бе привлечен от Септември, съобщава "Мач телеграф".

Той започна да се представя доста добре под ръководството на Любослав Пенев. Освен това "сините" ще внимават и за изявите на Хари Денков. Вторият е техен юноша, но си тръгна от "Герена", след като сметна, че там не му дават достатъчно възможност за изява.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Следете

    2 0 Отговор
    Те и ЦСКА така следят. Всички читави деца си тръгнаха, на пношеско ниво сте средняци. Нито давате шанс на младите, нито инвестирате, нито нищо! Важно е Бонго от Тонго да дойде, да му пишете една космическа заплата, да приберете % от комисинната и пей сърце! Да, ама не! Нищо не става от нашите клубове, нищоооо