Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 16:53 1 242 1

Арда предлага нов договор на национал

  • спас делев-
  • футбол-
  • арда кърджали-
  • арда-
  • договор

Делев пристигна в Арда през лятото на 2019 година и бързо се превърна в основна фигура в състава, а при Николай Киров показва, че е в наистина добра форма

Арда предлага нов договор на национал - 1
Снимка: БГНЕС

Арда ще предложи нов договор на звездата си Спас Делев. Настоящият контракт на национала изтича след края на настоящия сезон. Бившият играч на ЦСКА се представя силно с екипа на кърджалийци и ръководството иска да го задържи за още един сезон, като се очаква нападателят да получи и подобрени финансови условия.

Делев пристигна в Арда през лятото на 2019 година и бързо се превърна в основна фигура в състава, а при Николай Киров показва, че е в наистина добра форма.

Киров също е получил оферта за нов договор, която е приел и се очаква да го подпише в близките дни. И неговият контракт е до лятото на 2021. Той дойде в началото на 2019 година и вече веднъж удължи договора си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    1 0 Отговор
    Е,щом на Делев викате национал,е тегло.