26 Февруари, 2021 15:47 1 480 1

Балъков: Равенство срещу Левски ще е загуба за ЦСКА 1948

  • цска 1948-
  • красимир балъков-
  • футбол-
  • левски

Не можем да не бъдем готови за мача с Левски, както и за другите, защото идната седмица е английска

Балъков: Равенство срещу Левски ще е загуба за ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори на пресконференция преди предстоящия неделен мач за тима му срещу Левски. Бившият славен полузащитник акцентира, че адреналинът е голям преди мача със „сините” и призна, че равенството в този мач ще се усети като загуба за ЦСКА 1948.

„Не можем да не бъдем готови за мача с Левски, както и за другите, защото идната седмица е английска. Имаме малко време да се подготвим. Свършихме много неща през тези дни и сме готови за идната среща. Няма да е лесен мач, но няма да е лесен и за тях. Очакваме енергичен мач и желание за победа от двете страни”, коментира Балъков.

„Не си спомням мача първия полусезон. Те играят по различен начин, видяхте, че в Търново беше различно от мача с Монтана. Разучили сме ги, както и те нас. Всичко е въпрос на ден и малко на късмет. Притеснения нямаме, анализирали сме им силните страни особено с привличането на нападателя от Монтана имат качествен играч напред, който може да бъде пуснат. Знаем къде са им силните страни и ще опитаме да им се противопоставим, за да спечелим мача. Вижда се, че при тях има колектив, играят задружно, че са компактни. Борят се за всички точки и ще се опитаме да ги респектираме. Искаме да се развиваме и всеки мач да играем за победа, а този с Левски – няма да прави изключение”.

„Разбрахме се да се опитаме да приключим с темата за Камбуров, тъй като не е при нас вече. Казах в началото, че него няма кой да го замести, защото той дълги години е голмайстор у нас и е гарант за голове. От тази гледна точка той ни липсва много, но философията на този клуб е ясна – 75% млади футболисти, които тепърва ще трябва да се развиват, да трупат опит и да се доказват”, констатира Бала.

„Виждам, че има желание в отбора ни, но не може да сравняваме футболист на 40 години с такъв на 20. По-малкият му трябва опит и време, за да се научи на много неща”.

„Концепцията и философията на ЦСКА е да играем и да развиваме много млади футболисти. Това дълги години не се прави в България и го правим ние. Нашето желание е колкото се може по-бързо да растем и да постигаме резултати. Манталитетът на тези млади футболисти да се „зарази” само от победи. При нас от първия до последния играч се разчита на тях без значение кой ще играе и кой не. Логично и нормално е в мача с Левски да играят едни, а три дни след това може би ще са други. Целият кадър, който имаме, от 26-7 човека – на тях разчитаме изцяло”, продължи треньорът на ЦСКА 1948.

„Винаги един такъв мач не е нормален – ЦСКА и Левски. По една или друга причина е по-голям дразнител. Мисля, че ръководството изкара в медиите, че напускането на Кирил Котев е лично негово решение. С него съм работил по много добър начин и съжалявам, че няма да е в бъдеще до мен да ми помага, но това е негово решение. Говорено е с ръководството и засега тази функция ще се разделя между актуалните хора в клуба”, каза Балъков.

За Лудогорец – ЦСКА: „Ще го гледаме този мач с голям интерес, защото играят първият срещу втория. Разликата не е голяма, а това не се случва често. Ще бъде интересен мач, но трудно мога да кажа какво ще се случи. Каквото и да стане, първенството няма да се реши с този мач. За нас е най-добре да бъде равен, тъй като ние гледаме себе си. Не правим сметки, а всеки един равен мач е загуба за противника. Ние, ако бием, а те правят равни винаги печелим две точки. Ако направим равен с Левски в неделя, ще бъде като загуба за нас, защото ще загубим две точки”, беше коментарът на брифинга от Красимир Балъков.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Днес само спорт

    0 1 Отговор
    Тиквата се стресира от политика,чекмеджето му хлопа на нервно и кухо,Тикво,иде разплата за делата..