26 Февруари, 2021 20:33 1 398 0

Солскяер: Мачът с Милан е подарък за рождения ми ден

  • оле гунар солскяер-
  • милан-
  • манчестър юнайтед-
  • лига европа-
  • футбол

Оле Гунар Солскяер прие нормално противника срещу когото неговия тим ще трябва да се изправи, но и не пропусна да намекне за липсата на късмет при жребиите на тим от “Олд Трафорд” в последно време

Солскяер: Мачът с Милан е подарък за рождения ми ден - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед ще срещне друг от най-големите отбори в Европа - Милан в гвоздея на 1/8-финалите на Лига Европа.

Вчера двата тима успяха да се класират напред в надпреварата, след като “червените дяволи” завършиха 0:0 с гостуващия Реал Сосиедад (4:0 в първата среща), а “росонерите” дистигнаха до 1:1 (2:2 в първата среща) и благодарение на головете си на чужд терен се озоваха в следващата фаза.

Оле Гунар Солскяер прие нормално противника срещу когото неговия тим ще трябва да се изправи, но и не пропусна да намекне за липсата на късмет при жребиите на тим от “Олд Трафорд” в последно време.

“Това е хубав подарък за рождения ми ден. Имаме традиция да правим нещата трудни за себе си в такива жребии, това можеше да е мач от Шампионската лига. Милан е голям отбор, традицията и историята го показват, гледаме с очакване в бъдещето, ще излезем и на този прекрасен стадион”, коментира сблъсъка норвежецът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА