Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 09:14 2 181 15

Десподов: Треньорът на Каляри не ми даде шанс

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • цска-
  • футбол

Мога да кажа с ръка на сърцето, че такава база, каквато има Лудогорец – нито Каляри, нито Щурм (Грац) имат

Десподов: Треньорът на Каляри не ми даде шанс - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов обясни причините, поради които не успя да се наложи в Каляри. Той сподели и очакванията си за днешното дерби срещу бившия си клуб ЦСКА.

„Първото ми препятствие в Италия беше това, че трябваше да си сменя позицията на игра. Продадоха ме в отбор, който не играе с крила. Това много ме затрудни. Не бях играл като централен нападател от много години. Второто, което ме затрудни много, беше тренировъчния процес – динамични и интензивни занимания. Наблягаха много на фитнес и тактика. Постоянно това се правеше, а не бях свикнал на такива в България", сподели Десподов в интервю за "Диема Спорт".

"Езикът не ми беше проблем, защото говоря английски. Не всички го говореха, но имаше хора, които ми помагаха. Трябва да свикнеш, колкото се може по-бързо с начина им на мислене, да станеш по-голям професионалист по отношение на тренировъчния процес. Да не се предаваш, защото ако паднеш психически, може много бързо да те смачка обстановката. Няма лигави неща по време на тренировките, а всеки един тренира на 100% и се раздава на максимум по време на заниманията, защото знае, че ако се отпусне малко си губи титулярното място. Не чакат никой. Много е важно и треньорът да иска да ти даде шанс. При мен беше друга ситуацията и не стояха така нещата“, заяви Десподов.

„В Лудогорец съм вече от доста време. Мога да кажа с ръка на сърцето, че такава база, каквато има Лудогорец – нито Каляри, нито Щурм (Грац) имат. От страна на организация, хотели, терени, на абсолютно всичко, това е топ ниво. Няма какво да се лъжем. Тук съм и го виждам. В Лудогорец правят постоянно всичко, за да могат футболистите да се чувстват много добре и да мислят само и единствено за футбол, и да са спокойни. Това, което е европейското мислене“, добави още той, след което бе попитан какво очаква от сблъсъка с ЦСКА.

„Чувам, че отборът е добре. Това, което съм видял и преди Бруно Акрапович, е, че тимът беше много добър. Лично мое мнение е, че те ще са ни основният конкурент за титлата и Купата на България. Дори и да не бях в Лудогорец или в някой друг отбор, трябва да изляза и да играя срещу тях. Ние сме професионалисти. Дали сега ще се случи или след пет години, излизам и си играя моята игра. Аз съм професионалист и в момента защитавам Лудогорец, защото съм футболист на този клуб“, каза националът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЦСКА

    12 6 Отговор
    Предателите ги надушват!

    Коментиран от #4

  • 3 тарикату

    8 9 Отговор
    А ако живея в близост до борисовата градина, трябва ли да си пререгистрирам колата с ловешки номер?
  • 4 9*19мм

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    Както се надушва и цялата ви агитка! Как от ЦСКА-ри ,станахте ловешки поклонници?!

    Коментиран от #6

  • 5 Димитър

    5 5 Отговор
    Жрицо продажна шанс не се дава а се взема ама с мислене няма лигавщини на тренировка а само 100% работа шанс скоро няма да ти се даде седи си в резанград и бъди звезда

    Коментиран от #13

  • 6 ЦСКА

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "9*19мм":

    Сигурно Ви е много трудно да разберете, че между някакво юридическо лице, създадено поради административни норми и футболен клуб с история няма нищо общо, но го отдавам на пропуски в образованието, ако изобщо имате такова.

    Коментиран от #14

  • 7 Аааъъъ

    4 1 Отговор
    Абе наште БИАД татуирани псевдо звезди, все някой друг им е виновен... Тренировките били интензивни (!!!), позицията не била неговата, треньорът не го харесвал...
  • 8 Отворко

    5 0 Отговор
    Продали го в отбор ,който играе без крила!!! Е нали ти било дошло времето, да заиграеш в чужбина, се оказва,че даже физически не си готов.Интересуваха те само парите...Сега тия ,лудите,ти плащат голяма заплата и не ти е време за чужбина...Смешкоооо,Смешко.
  • 9 Иванчо

    3 0 Отговор
    Не те пусна в космоса ли?
  • 10 Гост като гост

    4 2 Отговор
    Смешник и такъв ще си останеш Кирчоооо.
    За да те вземат в Каляри са те наблюдавали как играеш тук в България по точно в ЦСКА. На теб ти е даден шанса, ама нали си ми улав не си разбрал, кога да се възползваш от него. Хубаво отиде под наем в Грац но не биваше да се връщаш в България. И като се върна направи най-голямата глупост да постъпиш като Недялков да предадеш отбора който ти даде път към Европейските отбори. Кире ти приключи със футбола. От Разград по далече няма да мръднеш.
  • 11 Никой не иска

    1 1 Отговор
    да търпи мързела и шикалкавенето ни българско, навън хората се раздават до край, а тук ни чакат до пенсионна възраст. Затова сме и на това положение!
  • 12 ГОРСКИ

    2 1 Отговор
    На провален космонавт не му дават шанс!!!!!
  • 13 АВС

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Димитър":

    Това ли можа да измислиш? Напъни се малко и може да напишеш още простотии! И научи малко граматиката.

    Коментиран от #15

  • 14 9*19мм

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "ЦСКА":

    И идеологически и юридически,ловешкото ЦСКА,няма нищо общо с гранда ЦСКА,31-кратен шампион на България. Явно вашето образование,ви извинява за идейното предателство.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.