27 Февруари, 2021 11:52 2 720 5

Привържениците на Локо Пд към кмета: Вие сте срам за Пловдив!

  • локомотив пловдив-
  • фенове-
  • футбол-
  • стадион-
  • здравко димитров-
  • стадион локомотив

Вчера на Лаута Христо Бонев се обърна към кмета Димитров с думите: "Няма да съм жив, докато го построят този стадион!

Привържениците на Локо Пд към кмета: Вие сте срам за Пловдив! - 1
Снимка: БГНЕС

Привържениците на Локомотив (Пловдив) подкрепиха думите на клубната легенда Христо Бонев, който вчера сподели пред кмета на града Здравко Димитров, че подчинените на градоначалника работят само за далавери. Зума бе категоричен, че стадион "Локомотив" няма да бъде построен, докато той е жив.

"Вчера на Лаута Христо Бонев се обърна към кмета Димитров с думите: "Няма да съм жив, докато го построят този стадион! Неговите подчинени само за далавери работят! Плаче ми се! Скоро ще дам интервю пред всички медии и ще кажа всичко!" Заставаме изцяло зад казаното от легендата на българския футбол, който каза истината в очите на кмета. Това е най-точната оценка на случващото се в Община Пловдив и е от много време тема на разговор в черно-белите среди. За пореден път кметът най-демонстративно показва различен аршин в управлението си и в усилията си за търсене на финанси за стадионите в Пловдив! Парите, необходими за единия стадион нарастват с часове, а мълчанието по казуса с другия и пречките се създават на всяка крачка! Кмете, вие сте срам за Пловдив!".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е кой го избра?

    17 1 Отговор
    По тази логика Пловдивчани са срам за Пловдив. Дани Нагъзирева оле оле оле
  • 2 един от многото

    15 1 Отговор
    Преди година и повече , главния раздаващ на пари ББ обяви , че дава за стадиона на Ботев някакви милиони . Не помня точно но ставаше въпрос за повече от 150 милиона! Това веднага настрои на нож Локото и след кратки дебати парите бяха поделени като Ботев взема повечето. От тогава един господ знае какво става с тези пари , но от казаното по горе се вижда , че се краде! Предишния кмет краде като разпран от зоологическата градина , този намери ямата в стадиони , а оня само си криви каскета и наши момчета не пипа!
  • 3 Тито

    16 1 Отговор
    Кой вярва на мафията ГЕРБ.
  • 4 124

    3 0 Отговор
    Мафията Гроб откъдето мине 124всичко се срутва, пропада и унищожава. При друго управление минималната пенсия сега щеше да е 800 лева. Крадливите грозници на хунтата ходят с блузи по 2000 - 3000 лева и стават все по-нагли - този път обаче няма да избегнат правосъдието.
  • 5 бравос

    0 0 Отговор
    ...от Ботев съм..,ама е прав Зума....Здравко е нааааааааааай-слабия кмет на Пловдив,преди Гърневски....