1 Март, 2021 17:28 1 407 1

Радо Янков не успя да се класира за финалите на Световното първенство по сноуборд

  • янков-
  • сноуборд-
  • място-
  • отпадане-
  • финали-
  • световно първенство

Българинът остана на 19-о място

Радо Янков не успя да се класира за финалите на Световното първенство по сноуборд - 1
Снимка: БГНЕС

Радослав Янков остана на 19-о място в квалификацията в паралелния гигантски слалом на световното първенство по сноуборд в Рогла, Словения.

Така българинът не успя да намери място сред 16-те най-добри, които по-късно днес ще се борят за медалите. Янков даде общо време от двата квалификационни манша от 1:03.28 минути и остана само на 12 стотни от секундата от 16-ия Михал Новачик от Полша.

Бившият носител на световната купа даде десето време по синьото трасе от 31.27 секунди, но преди това по червеното мина едва 24-ти (32.01 секунди), което го извади и от участие в заключителната фаза на състезанието.

С най-добро време в квалификацията от 1:02.11 минути приключи руснакът Игор Слуев.

Във вторник за Янков предстои и участие в дисциплината паралелен слалом, а в събота, отново в Рогла, е стартът в паралелния гигантски слалом от Световната купа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Финалите минаха,видяхме,старите победители спечелиха.Това не ми прилича на спорт...но явно е!На финала някакъв руснак...така и не разбрах как спечели с 1стотна...И то след грешка няколко знаменадо финала...