ФАКТИ.БГ

Съдията, който първо свири дузпа за ЦСКА 1948 срещу Левски, а после я отмени, получи висока оценка

Никола Попов е оценен с 8.4

Публикувана: 2 Март, 2021 15:31
13 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1239
Съдията, който първо свири дузпа за ЦСКА 1948 срещу Левски, а после я отмени, получи висока оценка
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.

Съдията Никола Попов, който предизвика скандал в края на мача ЦСКА 1948 - Левски (0:0) е получил много висока оценка за представянето си в срещата от 19-ия кръг на efbet Лига. Това твърди основният спонсор на "червените" Цветомир Найденов. Попов е оценен с 8.4, което автоматично го спасява от наказание.

Както е известно, срещата на "Васил Левски" завърши с голям скандал именно заради негово отсъждане. В 79-ата минута Попов посочи бялата точка в полза на ЦСКА 1948, а секунди след това промени решението си, отменяйки дузпата и отсъждайки симулация на нападателя Митко Митков.

"Попи, кой съдийски наблюдател те е прикрил с висока оценка 8,4... Иван Вълчев ли? Следва продължение.... ще е доста забавно с порочните практики в българското съдийство в следващите дни, но вие вече прекалихте", написа Цветомир Найденов в профила си във "Фейсбук".

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.3 от 6 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Първанов
1 Отговор
Сега цирка е пълен а след въвеждане на В А Р ще стане .......

Оценка:
-1 +9

Мъдрият
2 Отговор
Като страничен и безпристрастен наблюдател изгледах внимателно ситуацията (и повторенията по телевизията) и смятам, че решението на съдията е правилно!

Коментиран от #3


Оценка:
-7 +12

Qqq
3 Отговор

До коментар #2 от "Мъдрият":


Твоето мнение може да си го запазиш,не може съдия да си сменя решението през пет секунди,даже да е сгрешил.

Коментиран от #5


Оценка:
-7 +9

миш
4 Отговор
Съдията има право да отмени свое решение и точка.За това има съдия в тая игра.А,КАКВО ОТСЪЖДА НЕ Е РАБОТА НА НАЙДЕНОВ И РАЗНИ КИБИЦИ.

Коментиран от #6


Оценка:
-7 +10

миш
5 Отговор

До коментар #3 от "Qqq":


Що,требва да те пита тебе дали да си отмени решението?

Оценка:
-2 +10

Айде бе
6 Отговор

До коментар #4 от "миш":


И на какво основание съдията си смени решението? Единствената причина е че го наобиколиха играчите на левски ! Страничния вдигна засада чак като главния даде дузпата! А защо имаше и жълт картон, след като ситуацията е засада! Айде гледайте малко по обективно на нещата!

Коментиран от #8, #9


Оценка:
-7 +7

Иван Грозни
7 Отговор
В случай, че левски загуби мача/или ЦСКА/ съдията маже да каже много неща. Най-вероятното от които е, че не е свирил началото на мача. Не се разбира за кое решение е високата оценка. За първото или второто. В същото време се говори от спортните специалисти за скандал в края на мача. Следва по тази логика да отмени и жълтия картон, а БФС да отмени наказанието на футболиста. С една дума Боко рече: в БГ всичко е пунта мара.

Оценка:
-3 +4

Гост
8 Отговор

До коментар #6 от "Айде бе":


Ти къде видя вдигнат флаг.

Оценка:
-1 +3

миш
9 Отговор

До коментар #6 от "Айде бе":


Значи,съдията трябва да иде у вазе или да ти се обади по телефона да ти се обяснява за какво и защо.Абе,вашта работа е да гледате,а той е участник в играта и е съдия.Съдията има права ,а твойто право е като си купиш билет да седиш и да гледаш или да гледаш у телевизоро и да псуваш.

Оценка:
-1 +4

Ицо
10 Отговор
И от този момент можем да кажем, че клишето използвано от коментаторите "няма съдия, който да е променил решението си след протестите на потърпевшия отбор" вече е невалидно. Ситуацията наистина е спорна, дори с ВАР решението ще е трудно. Но тук съдията преценява, че е извършено нарушение и малко по-късно го отменя. Каква е причината? В един момент мисли едно, в друг - друго. Гледам футбол от около 30 години, от всякакви вътрешни и международни турнири, такъв цирк до сега не бях виждал. това е позор. Не симпатизирам на никой от двата отбора участвали във въпросния мач, но от чисто футболна гледна точка е голяма излагация.

Коментиран от #11


Оценка:
-3 +7

миш
11 Отговор

До коментар #10 от "Ицо":


Ти и божията ръка не беше я виждал,ама я виде и кво?Абе,по световни и европейски мачове вкарват голове с ръка и кво?Вие коментирате,все едно,че са играли за купата на краля,това е мач за здраве.

Оценка:
-1 +6

Нямам срам
12 Отговор
Незнам за мача и БГ футбол не ме интересува но Цеки кога ще ходиш в Софийския че и твойта не е розова

Оценка:
-0 +7

кико
13 Отговор
Това беше върха на съдийските изцепки в изминалия кръг !!! Целият изминал кръг на първенството беше ТОТАЛНО режисиран от "свирчовците" !!! Яко се действа по поръчка на Домуса , нема лабаво !!!

Оценка:
-2 +7

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Йосиф Сталин
Резолюция на Бащата на народите през юни 1941 година по повод предупрежденията на разузнаването, че се очаква Германия да нападне Съветския съюз:
Другарю Меркулов. Можете да изпратите вашия "източник" от щаба на германската авиация да си е.е майката. Това не е "източник", а дезинформатор."

Още бисери
ТОП 5