Last news in Fakti

3 Март, 2021 13:30 1 604 1

Шалке 04 с пети треньор за шест месеца

  • грамоцис-
  • шалке 04-
  • треньор-
  • смяна-
  • назначение

Сега тимът от Гелзенкирхен беше поет от Димитриос Грамоцис

Шалке 04 с пети треньор за шест месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Последния в класирането на Бундеслигата Шалке 04 назначи пети различен треньор от началото на сезона на 18 септември. Оттогава начело „кралскосините“ се изредиха Давид Вагнер, Мануел Баум, Хууб Стевенс и Кристиан Грос.

Сега тимът от Гелзенкирхен беше поет от Димитриос Грамоцис. Назначението му идва, след като играчите се разбунтуваха срещу назначения на 22 декември Грос.

42-годишният Грамоцис има треньорски опит начело на втория отбор на Бохум и в първия тим на Дармщад. Той е роден в Германия и през цялата си кариера е играл за немски отбори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    0 1 Отговор
    Предлагам Шалке да си вземат други екипи със друг цвят(какъвто и да е),щот синия цвят по принцип е губещ.Ей го на и нашия Левски ,глей ги на ко приличат...