Last news in Fakti

4 Март, 2021 11:36 1 963 11

Стамен Белчев и Стойчо Стоев фаворити за поста на Херо

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • берое-
  • стойчо стоев-
  • стамен белчев

Димитър Димитров хвърли оставка след загубата от Левски

Стамен Белчев и Стойчо Стоев фаворити за поста на Херо - 1
Снимка: fakti.bg


Снощи Димитър Димитров хвърли оставка като треньор на Берое, като според "Тема спорт" Стамен Белчев и Стойчо Стоев са основните варианти за заместник на Херо.

Само преди дни председателят на борда на директорите на клуба Илко Русев заяви, че иска да удължи договора на Димитров. Настоящото споразумение между двете страни изтичаше с края на сезона. Херо обаче иска да си тръгне още преди да завърши кампанията.
Днес предстои среща на ръководството на клуба, на което ще се реши съдбата на Димитров и щаба му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    3 1 Отговор
    Защо бе, Херо?

    Ти си много емоционален и реагираш бурно, а трябва да се пазиш и да не се нервираш!

    Така или иначе, нали целта не ви е купата, така че не се коси, а си продължи да работиш, но без нерви...
  • 2 Акули Юнаци

    3 1 Отговор
    Време е да се завърнеш в родния ти клуб Черноморец Чакаме те
  • 3 Петър Хубчев

    7 3 Отговор
    Херо е длъжен да си завърши работата в Берое а ако напусне по негово желание, шефовете да не се занимават със Стамен и Стойчо, а да извикат Петър Хубчев. Само бате Петьо е за Берое. Тогава ще ги бием всичките привилегировани номенклатурни отбори!

    Коментиран от #5

  • 4 1234

    0 1 Отговор
    Берое да не се издържа от държавата.

    Коментиран от #7

  • 5 Смех

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Петър Хубчев":

    Бате Петьо в периода когато патите бяха с реки успя да досрапа едвам до 3ти място. Най-скъпито трето място в историята на Берое

    Коментиран от #6

  • 6 До Смех

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Смех":

    Ти, или си умствено изостанал, или се правиш, че имаш деменция? Забравил си още 2-рото място, Купата и Суперкупата на България!!!

    Коментиран от #8

  • 7 До 1234

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Берое е собственост на ТЕЦ МИ2. Теца е ЕАД акционрно дружество, което отделя фонд СБКО за културно-битови, спортни за участие в спартакиади и спортни надпревари, възстановяване на работниците и служителите си. Футболистите са такива. Обаче държавата финансира чрез най-различни начини много други футболни обори, които са частна собственост. Например Левски взема пари от държавното тото, мобилните оператори, които също са с държавно участие, Щрабак, който в замяна получава държавни и обществени поръчки, Ботев Пд получи пари от фалиралата КТБ чрез спестяванията на кредиторите и ТЦ-Име АД, от държавата за стадиона си, както и Локо Пд. Почти всички частни клубове получават също пари от общините и от хазартни игри. Разликата между частния и държавния собственик е, че държавата следи и контролира заплатите и сумите от продажби и комисионни за футболисти, а в частните клубове държавните пари и помощи потъват и се изразходват за високи заплати на футболисти и треньори. При условие, че държавата и общините в БГ спрат да финансират всички частни отбори пряко чрез бюджета, чрез банки, чрез мобилни оператори, чрез хазарт или други форми, то нека чак тогава някой може да има претенции и към държавните ЕАД, които са собственици на футболни отбори. В случая ТЕЦ МИ2 също спонсорира всички граждани и фирми в БГ, защото произвежда и продава най-евтината ел. енергия в БГ, а държавата доскоро продаваше квотите на МИ2 за въглеродни емисии и парите отиваха в държавния бюджет, ко
  • 8 И да и не

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "До Смех":

    Страшни постижения! И Славия я взеха тая купа и кво ? В Европа ги трескаха като маче в дирек! На Хубчев не си спомням успехите в Ервопа, ти ? И Стоев и Белчев са светлинни години пред него, и двата варианта са добри за Берое. Аз лично харесвам повече нападателния стил на Стоев, Белчев е по-предпазлив треньор. Време им е на Берое да почнат да играят футбол, а не "10 отзад" напред каквото стане.

    Коментиран от #9

  • 9 До И да и не

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "И да и не":

    Уважаеми, Берое е един от българските отбори, който е постигнал на международните терени в турнирите, победи над отбори като Аустрия Виена, Атлетик Билбао, Ювентус Торино, Хонвед Будапеща, Фенербахче Турция, многократен носител е и на Балканската купа. Надали има друг български отбор с такива успехи, освен ЦСКА"Червено знаме" и Лудогорец Разград. Затова когато обясняваш, че Хубчев не е постигнал успехи в Европа с Берое е вярно, но също така е вярно, че Хубчев постигна успехи с националния отбор, преди да отиде в Левски. Берое с Хубчев в наши дни достигаше най-много до 2-ри кръг, но останалите ни представители, с изключение само на Лудогорец, бяха същите като Берое. Нито Стойчо Стоев, нито Стамен Белчев имат успехите на Петър Хубчев.

    Коментиран от #10

  • 10 Май

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "До И да и не":

    Май си му роднина на този господин. Най-големия успех на Хубчев е че успя да съди Левски за пари. Всичко друго което си написал е ала бала. Да си имаме уважението някои от нас все още гледаме български футбол.

    Коментиран от #11

  • 11 До Май

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Май":

    Изглежда злобата ти към Хубчев е много голяма, а всичко друго което си написал е ала-бала. Но вас не ви е осъдил само Хубчев. Вие си имахте проблеми и с много други, дори и да бяха левскари като Хубчев. Ще спомена само Станимир Стоилов и Илиян Илиев. И тримата бяха от най-добрите ви футболисти, а сега и треньори, но вие лесно им сложихте етикет и се отрекохте от тях.