Last news in Fakti

4 Март, 2021 14:07 1 756 3

Треньорът на Левски с апел за промени в българския футбол

  • славиша стоянович-
  • футбол-
  • левски

Специалистът изрази мнение, че клубовете трябва да могат да разполагат с 23 играчи за мач, по подобие на националните отбори и Серия А

Треньорът на Левски с апел за промени в българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович отправи призив за промени в правилника на българския футбол.

Специалистът изрази мнение, че клубовете трябва да могат да разполагат с 23 играчи за мач, по подобие на националните отбори и Серия А.

"Не съм зачеркнал никого. Бари със сигурност е много добър футболист, но има да наваксва с подготовката. Трябва да усети отбора.

Тук са всички и Бари, и Марин Петков. В някой момент трябва да вземеш решение да оставиш някого извън групата. Понякога им се получава добре, понякога не.

Като го има в националните отбори, защо го няма и в клубните - да имаме по 23 футболисти на скамейката? Така ще могат да се правят повече смени, с 18 човека все трябва да пазиш някого. Винаги трябва баланс.

Моето желание е на клубно ниво да имаме по 23 човека на скамейката, като в националните отбори, като в Италия", заяви Стоянович на пресконференцията след победата над Берое.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    1 2 Отговор
    Играят 11, имаш 18 остават ти 7 какъв ти е проблема, от 7 да си избереш 5 куци коне, който и да си избереш все не става!
  • 2 Сандо

    1 2 Отговор
    Прав е човекът,при тази липса на публика може и по сто човека да пускат,пейки има.
  • 3 Йорго

    1 1 Отговор
    Няма толкова места на резерв.скамеика.