Last news in Fakti

5 Март, 2021 10:36 1 740 1

Росен Кирилов: Надявам се Ганчев да остане в ЦСКА, но той си държи на думата

  • росен кирилов-
  • цска-
  • гриша ганчев-
  • футбол

Бруно Акрапович има добър отбор

Росен Кирилов: Надявам се Ганчев да остане в ЦСКА, но той си държи на думата - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национал Росен Кирилов призна, че е цесекар от дете и се надява Гриша Ганчев да остане на "Българска армия". Някогашният бранител на Литекс обаче се опасява, че бизнесменът винаги държи на думата си. Както е известно, наскоро Ганчев обяви, че ще се оттегли от ЦСКА.

"ЦСКА винаги е в сърцето ми. Не само, че съм играл там пет години, аз съм "армеец" от дете! Бруно Акрапович има добър отбор. След напускането на Валентин Антов и Али Соу бяха привлечени играчи с качества. Надявам се Гриша Ганчев да остане начело на ЦСКА. Но познавайки го наистина, той е твърд човек и винаги държи на думата си", заяви Кирилов пред колегите от "Топспорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пустиняк

    0 0 Отговор
    Ко речи,ко?