Last news in Fakti

12 Март, 2021 15:57 1 825 2

Джокович: Най-големият ми проблем на Ролан Гарос е Рафаел Надал

  • ролан гарос-
  • джокович-
  • проблем-
  • надал-
  • тенис

"За да победите Рафа в Париж, трябва да сте на върха както физически, така и психически", заяви световният номер 1

Джокович: Най-големият ми проблем на Ролан Гарос е Рафаел Надал - 1
Снимка: БГНЕС

Първата ракета в света сърбинът Новак Джокович сподели очакванията си за предстоящия Ролан Гарос и разкри кого смята за свой основен съперник в битката за титлата в Париж.

"За Откритото първенство на Франция все още имам голям проблем - това е Рафаел Надал! Но аз ще опитам. Веднъж победих Надал на "Ролан Гарос", но много, много често губех от него. За да победите Рафа в Париж, трябва да сте на върха както физически, така и психически. Мисля, че това е най-големият проблем в тениса днес. Но аз обичам предизвикателствата, те изискват от вас да дадете най-доброто от себе си", заяви Джокович.

33-годишният сърбин е 18-кратен победител в турнирите от Големия шлем.

Откриването на “Ролан Гарос” е планирано за 23 май 2021 година. Новак Джокович спечели веднъж Откритото първенство на Франция. През 2016 г. във финалната среща той победи британеца Анди Мъри.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    2 0 Отговор
    На другите турнири пък проблем на Рафа си ти... Така че всичко е наред. Продължавай напред Джокер
  • 2 Брендилия

    3 0 Отговор
    И китайците го харесват. Кръстили са си ваксината сиНовак