Last news in Fakti

16 Март, 2021 10:14 1 393 0

Клоп: Спечелихме "мръсни" три точки

  • клоп-
  • уулвърхемптън-
  • ливърпул-
  • точки-
  • ситуация

Наставникът на Ливърпул остана доволен от трудната победа срещу Уулвърхамптън

Клоп: Спечелихме "мръсни" три точки - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от трудната, но сладка победа с 1:0 над Уулвърхамптън. Той нарече този успех "мръсен", но въпреки това е доволен, защото победата бе много нужна на мърсисайдци. Първо обаче той коментира тежката контузия на вратаря Руи Патрисио, който бе изритан от негов съотборник в главата и изпадна в безсъзнание.

"Това бе ужасна ситуация. Говорих с щаба на Уулвс и те са позитивно настроени. Но ситуацията бе доста шокираща. Иначе за нас бе важен резултатът. Получи се голяма битка. Спечелихме три мръсни точки, но това ме устройва. Имаше моменти, в които трябваше да се представим по-добре. В защита обаче стояхме добре през целия мач. В началото не започнахме уверено, не бяхме много активни. Но се защитавахме добре и контраатакувахме. Имаше някои много хубави футболни моменти. Вкарахме красив гол. Помислих, че вратарят ще спаси, но все пак топката влезе. Има много добри новини тази вечер, но най-важни са трите точки. Искахме да сме в добро настроение преди паузата в шампионата и това се случи", заяви Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА