Last news in Fakti

4 Януари, 2013 13:12 1 380 5

От ЦСКА: Имаме два варианта за треньор

  • живков-
  • младенов-
  • уволнение-
  • варианти
От ЦСКА: Имаме два варианта за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

 

Преговаряме с два треньорски екипа – един от българи и един от чужденци, за това кой ще наследи Младенов начело на отбора", обяви изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков, предаде БГНЕС.
Живков говори пред медиите минути, след като стана ясно, че Стойчо Младенов вече не е треньор на "червените". "Надяваме се до вторник нещата да бъдат ясни", добави Живков и уточни, че на 8 януари клубът ще направи пресконференция по въпроса за това кой ще наследи Стойчо Младенов начело на "армейците".
 
Изпълнителният директор на "червените" добави, че на днешната среща с Младенов не се е дискутирал вариант заплатата на легендата на тима да бъде намалена драстично и той да остане на поста. Просто желанието на шефовете е било да се разделят със специалиста предвид слабите според тях изяви на тима този сезон – отпадането от Мура и четвъртото място в класирането на "А" група на полусезона.
 
"Предложихме на Стойчо Младенов да се разделим по взаимно съгласие. Мисля, че така е обективно. До края на работния ден би трябвало да имаме повече яснота как точно ще се разделим с него", завърши Живков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОФТИ ЧОВЕК

    1 10 Отговор
    Тези Пернишки байганьовци разбират толкова от футбол,колкото аз ветроходство.Перачи на пари,мошеници от най-висока класа.Като ги погледнете тези,ще разберете по прицип как се управлява като цяло държавата!!!
  • 2 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    chestito chorbari.sega veche shte otnesete pluvkata totalno.xaxa
  • 3 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    evalarkata ,sami se kopate chorbeta
  • 4 армеец

    0 1 Отговор
    До двамата които не знаят родният си език!Помните ли какво каза Любо Пенев за една супа?

    Коментиран от #5

  • 5 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "армеец":

    mai boli che chorbata shte zavarshat tazi godina 4ti a?