18 Март, 2021 21:32 2 856 4

Адани за бивш играч на Рома: Когато се завърне от Кот д'Ивоар, няма сили да изтича една обиколка от секс

  • салиу ласиси-
  • мауро икарди-
  • уанда нара-
  • даниеле адани

Салиу Ласиси засенчи Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара

Адани за бивш играч на Рома: Когато се завърне от Кот д'Ивоар, няма сили да изтича една обиколка от секс - 1

Бившият италиански футболист Даниеле Адани гостува в предаването на легендарния си сънародник Кристиан Виери, където говори по доста любопитни теми. След като обяви, че футболистът на ПСЖ Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара правят секс по 12 пъти на ден, той хвърли всички в шок, разкривайки че има по-голям полов атлет от аржентинеца.

Адани сподели, че познава футболист, който го прави по-често. Това е Салиу Ласиси, футболист от Кот д'Ивоар, който е играл за Парма, Сампдория и Рома. Той е делил съблекалнята с Адани във Фиорентина, но е приключил кариерата си много рано поради контузии.

„Когато се завърне от Кот д'Ивоар, той е изтощен до степен, че няма сили да изтича една обиколка на тренировка. Обясни ми, че получава планина от писма и снимки всеки път, когато се връща в страната си и си тръгва с три или четири момичета всеки ден.“

Адани се засмя, след което добави: „След това се връща в Италия и се нуждае от около месец ваканция“, сподели италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    1 6 Отговор
    Безсмислена работа са това сексовете ...не си струва инвестицията...и нервите след това...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Муаха-ха-ха-ха...

    4 1 Отговор
    Мисля,че него са го бушили кат овцъ...
  • 4 Алфа Вълкът

    3 2 Отговор
    Икардито е гей, доказано отдавна!