Last news in Fakti

19 Март, 2021 16:58 1 797 9

Кокала: Не съм проклел Левски

  • велев-
  • кокала-
  • левски-
  • прокоба-
  • титла-
  • гонзон

"Не съм казал на Везалов да си вкара автогол или пък Левски да не си вкара дузпите срещу Славия през 2018 година, нали?", попита Емил Велев

Кокала: Не съм проклел Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан и старши треньор на Левски Емил Велев взе участие в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV. Кокала, който ще се кандидатира за депутат на предстоящите парламентарни избори, говори по актуални теми около "синия" клуб.

"Не мога да кажа дали в БФС има много пирамидаджии, не съм в кухнята, но може би има. Факт е, че това е най-слабият Левски в историята, но основната цел беше клубът да се спаси. Нашите фенове обаче винаги са гладни за успехи и това временно състояние не им харесва. Петър Хубчев трябваше да продължи да води отбора, същото важи сега за Славиша Стоянович. Аз питам защо са тези много контузии. На чужденците, които дойдоха през зимата, ще им трябва време, за да се сработят. Вчера видях Мартин Райнов да играе трети централен защитник вляво. Мисля, че юношите, които влизат напористо, имат заявка да бъдат следващите звезди на Левски. Не смятам за нормално, че Робърта игра контузен.

Чета, че през 2009 година Гонзо е излязъл контузен срещу ЦСКА. Няма такова нещо. Два дни преди мача му направихме фитнес тест, беше в Белград преди това. По време на мача получи друга контузия. Нека не ми казват, че съм го пуснал контузен. Той имаше контузия на прасеца, която беше оправена, а после скъса коленни връзки - съвсем друга контузия. Винаги съм казвал, че на Левски винаги ще помогна.

Няма прокоба от моя страна към Левски, това са измишльотини. Тити Папазов го пусна в пространството. Не съм казал на Везалов да си вкара автогол или пък Левски да не си вкара дузпите срещу Славия през 2018 година. Нали? Не е сериозно. До 2009/2010 година Левски беше страхотен клуб във всяко едно отношение. Надявам се Левски да тръгне по победния път, трябва да се обиграе отбор за следващия сезон.

Израснахме с двубоите между ЦСКА и Левски. На "Армията" казах "здравейте, прасенца". Никога не сме таели някакви негативни чувства един към друг. Според мен Гриша Ганчев ще остане на "Армията", той е болен цесекар. Левски догодина ще участва в Лига Европа според мен", заяви Емил Велев в "От дузпа в тъч".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бегай !

    14 4 Отговор
    Ще играят другата година в първенството на инвалидите към УЕФА !
  • 3 опа

    6 1 Отговор
    Кокал, кАжи нещо и за Боко ;))
  • 4 Мим33

    3 0 Отговор
    Абе ще ти вярваме,ама ако не си ги проклел,сигурно си ги заклел,понеже,до сега става от зле по зле до най зле.Кво праим тогаа, а кажи де.Кога ще се оправи и Левски наистина да е хегемона Левски.Кога,казвай,че вече ще остареем и няма да знаем,може и да ни няма на този свят да видим.Отговаряй......
  • 5 краси

    2 4 Отговор
    След като разбрах,че Кокала симпатизира на комунистите от БСП,го намразих!

    Коментиран от #6

  • 6 Другия с коня

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "краси":

    Червения цървул Кокала драпа за" Кокала" в Парламента с БСП....Не стъпвай повече на Герена,цървул...
  • 7 Хичо

    2 0 Отговор
    Що обвинявате човека,Лупи прокле Левски -100 години да не видят ни титла,ни купа...
  • 8 берко

    0 0 Отговор
    давайй Кокале ще гласуваме за тебе и червените и самоо ЦСКА и сръбска музика
  • 9 Нели Василева

    0 0 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП И КОКАЛА