23 Март, 2021 15:48 2 679 29

Венци Стефанов: Бербатов и Порточанов нека първо да чуят песента " Ако си дал"

  • венци стефанов-
  • славия-
  • футбол-
  • димитър бербатов-
  • христо порточанов-
  • бфс

Величков и Бербатов клуб ли са издържали или са помогнали на една детско-юношеска школа

Венци Стефанов: Бербатов и Порточанов нека първо да чуят песента " Ако си дал" - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венци Стефанов, направи разкрития за Димитър Бербатов и Петър Величков, които обявиха, че имат амбиции да управляват българския футбол. Величков и сега е част от управата, тъй като втори мандат е член на Изпълкома на БФС. Стефанов заяви, че още от този момент двамата обещават по 2-3 хиляди лева на хора от Зоналните съвети на футболната централа, за да може да печелят гласове от по-малките клубове. Той добави още, че във важен момент Бербатов е зарязал България, а сега се е сетил да управлява.

Ето какво заяви Венци Стефанов пред Gong.bg​:

"Вижте, нека видим тези хора какво са дали за българския футбол. Величков и Бербатов клуб ли са издържали или са помогнали на една детско-юношеска школа. Всеки може като пилее пари. Обещават още от този момент заплати от по 2-3 хиляди лева на хора от Зоналните съвети, за да им осигуряват гласове. И аз уважавам като бизнесмен Петър Величков, но да управляват в тази конфигурация, е меко казано неприемливо. Футболът не се управлява като фирма, тъй като е доста специфичен. Всяка стотинка е премерена и се следи да няма изтичане като се преведе към клубовете.

Може би някои хора са забравили, но аз много добре помня как Бербатов заряза България. И при положение, че имахме шанс да се класираме. На футболистите им излизаха белите дробове, а той гледаше отстрани. За да бъдеш управник в българския футбол, освен всичко друго, е необходимо да притежаваш твърд характер. Той такъв няма. Само се сърди. На сърдитко Петко, празна му торбичката. Не виждам нищо смислено в кандидатурите на Величков, Бербатов и Порточанов. Знаем как Порточанов размахваше пистолета и плашеше. Нека чуят песента "Ако си дал".


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат

    40 26 Отговор
    Венци номер 1
  • 2 Гост

    43 25 Отговор
    Ами...прав е
  • 3 ЧОЧО

    41 28 Отговор
    Правилно бат Венци, той отказа да играе за България не били момчетата на неговото ниво.А сега иска да ги командва.

    Коментиран от #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Автора на 4

    9 1 Отговор
    Модератора ти си знаеш.
  • 6 Иван

    17 24 Отговор
    Както винаги бат Вечци е убийствено точен.
  • 7 Тошко

    22 21 Отговор
    Моля Ви, не допускайте този Бербатов да стане шеф в БФС. Това ще е огромна и непоправима грешка. За тази работа е нужен сърцат човек!
  • 8 Мим33

    16 11 Отговор
    Поне за коментара си в случая е прав,че така беше и аз помня,как му направихме мач ,мисля ,че е с Малта ,за да стане голмайстор и след това заряза отбора,сърдитко Митко...
  • 9 Гост

    27 12 Отговор
    Ти кво си "дал" бе, дебел? Единственото сигурно за теб е, че не си се събличал по физическо! Не сме толкова проЗДи, та да мислим, че отделяш от "залъка" си за подопечния отбор! Резултатът ти е, че публиката на мачовете намаля до един файтон хора, откакто ти пое отбора! С Бербатов ще се сравнява.....
  • 10 Илюминат

    35 14 Отговор
    Кюфте демагог! Берба е дал като играч за националния, дал е като слава на България с клубните си отбори в Германия ( Леверкузен никога повече няма да са на финал в ШЛ) и Юнайтед ( българин никога вече няма да е голмайстор в Премиършип ) и не спира да дава на талантливи деца чрез фондацията си ! А ти кюфте , освен да искаш по 10000 лв на децата от школата за да са титуляри при младежите и юношите, а и да нареждаш мачове , ти какво си дал? Много те е страх , че далаверата с алкохолиците от САЩ 94 ще секне !!! Митко може да не е решението на проблемите , но е показател за вярната посока ! Има и парите за да не краде , има и световното признание за да бъде посрещнат достойно навсякъде! Чиба от спорта , кюфте безочливо!
  • 11 Гост

    27 7 Отговор

    До коментар #3 от "ЧОЧО":

    Що не отидохте ти и Венци дебелия да играете за България? Щото преди това все Бербатов ви беше "виновен" за падзението на футбола и некадърното управление на БФС, част от което е и този индивид!
  • 12 3,14К

    12 1 Отговор
    За Бербатов нещата са 50:50, но Порточанов и поръчковия съдия Поли, са най -нелепата кандидатура.
  • 13 Факт

    8 0 Отговор
    А кой е взел!?
  • 14 Льохман

    20 1 Отговор
    Мутри вън и от футбола.
  • 15 J Y Moineau

    18 3 Отговор
    А Бат Венци чувал ли е песента "Ако си крал"?
  • 16 славист

    17 5 Отговор
    А тая мутра венци какво е дал, ползва пералнята безплатно, този толуп вече омръзна и на себе си.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЦСКА умре

    16 6 Отговор
    Мазен Сикаджийски дебе лак, Бербатов е ЕДИНСТВЕНИЯТ Българин, играл за Манчестър Юнайтед и станал голмайстор във Висшата Лига, а ти не можеш дори да спазваш едноседмична диета, дебе лак! Защо думата дебе лак е обидна дума бе, ФЪКТИ!?

    Коментиран от #19

  • 19 Tо на

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "ЦСКА умре":

    фЪкти всичко им е обидно, най-вече на моУдериращия гнусар-педepyнгел.
  • 20 Кой

    8 1 Отговор
    Му дава трибуна за изява толкова много години на тоя прост бензиджия.Заради такива клозетници като него няма футбол
  • 21 8888

    10 2 Отговор
    Мутренските пари които взехте навремето ли си дал .Няма да те обиждам ти сам си знаеш какво бих ти казал.
  • 22 гост

    6 3 Отговор
    А този тулуп какво е дал?
  • 23 Пенчо

    5 0 Отговор
    А тлъстите мутри какво по-точно са дали на футбола - този на снимката и другия, с джипката? Оср@ха и футбола, както и всичко останало.
  • 24 Геле Голия

    6 1 Отговор
    Порточанов е комсомолски секретар, после в Бургас ползваше парите на Нефтохима, шляеше се и ходеше да Слънчев бряг да яде кебапчета при Геле Голия. Той е комсомолски функционер, няма собствен бизнес, социалистически човек. Венци е прав, добре ги е характеризирал и тримата. Гола вода са.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Draco

    2 0 Отговор
    Аман от селски остарели гамени !
    Все още си мисли , че е някой !
    Докажете му , че вече му е изпята песента !
  • 27 4883

    0 0 Отговор
    Имам питане към "Мутрата"Венци Стефанов:Играл ли си някога футбол дори и в часовете по физвъзпитание!И с какво право говориш,че си дал нещо на българския футбол след като:МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ КОЙ ТИ ДАВА СЕГА ПАРИЧКИТЕ/ще позная до три пъти:1-Маджо и неговата банка ПИБ/ И ОТКЪДЕ СА НАТРУПАНИТЕ ОТ ТЕБЕ АВОАРИ/не е ли като член на СИК и по времето на ембаргова Югославия с износ на влакови композиции с петролни продукти/!Твоите ЛАКАРДИИ ги разправяй на някой друг/,а не на хора също били президенти на футболни клубове макар и от по ниско ниво/.С правото на какво ти и други президенти като КИРО ГЕЛА сте в изпълкома на БФС!Снощи гледах 7/8 и един дето не му запомних името взе ДА ЛАНСИРА БЕЗКОСМЕСТИЯ ЛЕЧКОВ!!Такива хвалби му хвърли,че чак се отвратих и преминах на друг канал!!Лецата пък с к,ви права ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БФС?НЕ Е ЛИ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ КАТО ОТГОВОРНИК НА НАЦОТБОРА СЕ СВЛЕЧЕ ДА ИГРАЕ/и то с назначение от УЕФА/С ГИБРАЛТАР!Тази измислена държава/колония на Англия/и равна на един квартал на едно градче от типа на Луковит,Никопол,Левски и т.н.Така ,че затваряй си плювалника и говори като шаран-НАУМ И БЕЗ ГЛАС!!При Вас никой за нищо не е виновен,нищо не прави,но си вземате паричките/НАШИТЕ/ЗА БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ЗАСЕДАНИЯ на т.н.БФС!А Бербатов го уважавам защото не той напусна,а твоичкият Лечков го прогони и освен това може да докаже всеки лев,лира и други парични средства как са изкарани и дали си плаща данъците за тях!!МНОГО ТИ ЧАО и СБОГОМ ТРЪТЛЬО!!
  • 28 Иван

    3 0 Отговор
    Все ми е било интересно какъв бизнес има Венци Стефанов, че толкова години издържа тези футболисти от Славия. Други бизнесмени фалираха, напускаха отбори, а той все там. Публиката на Славия е колкото на един селски отбор.

    Коментиран от #29

  • 29 Харамбе

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Иван":

    Ами "бизнесът" му започва като партньорство с Маджо и Пашата от СИК и по някое време синковеца му изчезва безследно при изключително странни обстоятелства, та можеш да се досетиш как/защо този смешник все още стои в Славия