Last news in Fakti

23 Март, 2021 16:04 1 764 1

Защитник на Левски: Българите нямат шанс ако в Швейцария са концентрирани

  • национален отбор-
  • швейцария-
  • футбол-
  • драган михайлович-
  • левски

Михайлович има швейцарски паспорт, въпреки че е роден в Петрово, Босна. Между 2016 и 2019 година той носи екипа на Лугано

Защитник на Левски: Българите нямат шанс ако в Швейцария са концентрирани - 1
Снимка: БГНЕС

Крайният защитник на Левски Драган Михайлович разказа любопитни неща за престоя си при "сините", както и заа националния отбор на България, който приема Швейцария в четвъртък от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Той говори за изданието sdt.ch.

Михайлович има швейцарски паспорт, въпреки че е роден в Петрово, Босна. Между 2016 и 2019 година то носи екипа на Лугано. "Един от моите съотборници Мартин Райнов, който бе повикан за този мач ми се обади и ме попита за информация за Швейцария. Аз бях откровен с него и му казах, че ако Джака и съотборниците му са в добра кондиция, мач няма да има", заяви той.

"Много е студено в последните 48 часа. Вали сняг", започна Михайлович. "Имах някои опции пред мен. Дори можеше да не напускам Кипър, защото Омония излезе с конкретно предложение към мен. Искаха ме от Израел и Кардиф, но заради Брекзит не се съгласих. Четири месеца не бях играл, а най-накрая предложението на Левски ме задоволи", заяви той.

"Истина е, че Лудогорец диктува събитията в българския шампионат от няколко години. Но този клуб е толкова силен благодарение на милионите. Футболът е религия тук. Медийният интерес към нас е голям. По улиците хората също много ги вълнува футбола. Но що се отнася до нивото на футбола като цяло, забелязах някои огромни дупки в тактическо отношение", допълни Михайлович, който сбърка фатално за втория гол на Славия във вратата на Левски при успеха с 2:1 на "белите" за Купата на България.

"Знаем реалността в Балканите. Все пак имам босненски корени. Помня деня, в който пристигнах в София. От летището, отидох до хотела, после и на тренировъчната база. По пътя видях хора, които се придвижват с каруци, а в същото време в центъра на града видях много модерни нови сгради", казва още Михайлович.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    4 0 Отговор
    Е като нямаме шанс,какво да вдигаме бялото знаме ли,ами дано това ни е шанса,да ни подценят и да ги кръстосаме,ама все пак да видим.Нашите хубостници имат думата.....