Last news in Fakti

23 Март, 2021 19:08 1 898 2

Мартин Скорсезе проследява живота на Майк Тайсън в сериал

  • майк тайсън-
  • мартин скорсезе-
  • сериал-
  • бокс

"От доста време търся някой, който да разкаже моята история", споделя Динозавъра

Мартин Скорсезе проследява живота на Майк Тайсън в сериал - 1

Холивудският корифей Мартин Скорсезе ще продуцира телевизионен сериал, който ще проследи живота на легендарния боксьор Майк Тайсън, като Джейми Фокс ще се превъплъти в главната роля, съобщава "Франс прес".

Агенцията цитира съобщение на сайта на "Холивуд Рипортър". Режисьор на поредицата ще бъде Антоан Фукуа /"Тренировъчен ден", "Големият еквалайзер"/. Все още не е подписан договор с разпространител на минисериала.

"От доста време търся някой, който да разкаже моята история", споделя Динозавъра.

Боксьорът е на мнение, че сега е идеалният момент за подобна екранна творба, след завръщането му на ринга и вълнението на многобройните му фенове.

Майк Тайсън бил очарован от идеята да работи с Мартин Скорсезе, Антоан Фукуа и Джейми Фокс. По неговите думи минисериалът щял да проследи житейския и професионалния му път, като в същото време щял да бъде забавен за зрителите.

На 28 ноември миналата година Тайсън се завърна на ринга на 54-годишна възраст и се изправи срещу 51-годишния Рой Джоунс. Демонстративният боксов сблъсък между двамата не излъчи победител.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    0 0 Отговор
    Холивуд умря, да живеят НВО и Нетфликс!
  • 2 васик атанасова

    0 1 Отговор
    слаб боксьор циркаджия
    който хвали тайсън нищо не разбира от бокс