Last news in Fakti

23 Март, 2021 20:46 3 031 4

Футболист на Атлетико Мадрид колабира на тренировка (ВИДЕО)

  • футбол-
  • атлетико мадрид-
  • колабиране-
  • фтболист-
  • тренировка

Френският нападател трябваше да бъде прегледан бързо от медицинския щаб на „дюшекчиите” и след напрегнати мигове той успя да напусне терена на собствен ход към линейката

Футболист на Атлетико Мадрид колабира на тренировка (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Огромен страх настъпи в Атлетико Мадрид в днешния ден. „Рохибланкос” проведе рутинно занимание на Маядахонда и се наслаждаваха на тренировката си след успеха над Алавес. Муса Дембеле, един от футболистите, които не отпътуваха за мачовете с националните отбори, обаче колабира по време на тренировката по време на загрявката.

Френският нападател трябваше да бъде прегледан бързо от медицинския щаб на „дюшекчиите” и след напрегнати мигове той успя да напусне терена на собствен ход към линейката. Сега той е в мадридска клиника. От клуба съобщиха, че Дембеле е имал спад на кръвното налягане.

Французинът е под наблюдение и жизнените му показатели са абсолютно нормални и се очаква подобрение в състоянието на футболиста.

Дембеле пристигна в Атлети през зимата и е един от последните играчи в тима, който прекара коронавируса. Болестта му попречи да играе срещу Селта, Гранада и Леванте, но след преболедуването все по-често намира място в отбора на Диего Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Коюппюп

    0 0 Отговор
    Кола с бира е равно на колабира

    Коментиран от #4

  • 4 Предлагам

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Коюппюп":

    Имаш предвид Кóла?... А много по-добре е колá (пълен багажник) с хубава бира. Наздраве 🍻 😀!