Last news in Fakti

24 Март, 2021 06:31 6 164 2

Ювентус готов да хвърли треньорската бомба на десетилетието

  • андреа пирло-
  • ювентус-
  • хосеп гуардиола-
  • пеп гуардиола-
  • футбол-
  • манчестър сити

Според английската медия “The Sun” треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола ще остави “гражданите” това лято и ще се запъти към Италия

Ювентус готов да хвърли треньорската бомба на десетилетието  - 1

След поредицата слаби и колебливи игри на Ювентус, все повече и повече медии спрягат различни имена за заместник на Андреа Пирло. Италианският специалист едва ли ще остане начело на “бианконерите” и през следващия сезон, а причините са няколко: срамното отпадане на 1/8 финал в Шампионска лига от Порто, почти сигурно изгубената титла в Серия А и пропиляването на много точки от отбори-аутсайдери през сезона.

Според английската медия “The Sun” треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола ще остави “гражданите” това лято и ще се запъти към Италия, където ще поеме Юве. Това не е първия път, в който Пеп е спряган за този пост при “бианконерите”.

Ако президентът на “Старата госпожа” Андреа Аниели не успее да достигне до споразумение с Гуардиола, то от клуба са измислили и “План Б”. Някой измежду Масимилиано Алегри, Зинедин Зидан и Лучано Спалети ще поеме отбора, информират различни западно-европейски източници.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С Роналдо,

    5 1 Отговор
    трябваше да привлекат още един супер футболист и наставник от световна класа. Изгубени поне 2 години и стотици милиони... Пеп познава Италия (игра в Бреша и Рома) и е голям приятел с Баджо, от времето, когато играеха в Бреша. Дано стане!
  • 2 Петела

    2 1 Отговор
    В публикация от вчера други мнения се изказваха (Клоп и Пеп били скъпи за Юве),съответно други имена на треньори сеспрягаха