Last news in Fakti

7 Януари, 2013 17:03 2 043 4

Верона иска да се раздели с Божинов

  • верона-
  • футбол
Верона иска да се раздели с Божинов - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Представянето на Валери Божинов не отговори на високите очаквания и италианският тим, като в момента Верона търси вариант да се раздели с играча, за да си спести средства от високата заплата на българина, съобщава местната преса.

Божинов беше привлечен на "Марк Антонио Бентегоди" от португалския Спортинг в края на август 2012 г. с договор за преотстъпване за една година и опция за закупуване след това срещу 1,5 милиона евро.

Той обаче не успя да извоюва титулярно място в състава и записа само 1 гол в 13 мача в първенството, като едва в четири от тях беше титуляр.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тралала

    0 0 Отговор
    Този смотаняк залезе преди да е изгрял!
  • 2 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    Посредствен футболист,но улучил подходящия момент за щастлива
    съдба............в последствие нещата идват в правилно стекиране!
  • 3 520 zender

    0 0 Отговор
    Има ли изобщо клуб който да иска тоя чалгаджииски мухльо...Даже и Жоро Бекъма ще му счупи кръста от финтове на тоя дебелак...
  • 4 Кофти

    0 0 Отговор
    Еми то не става само с ходене в "Найт Флайт" бате, требве и малко игра...