Last news in Fakti

25 Март, 2021 10:29 1 542 0

Петев дебютира с равенство за Босна и Херцеговина

  • петев-
  • дебют-
  • квалификация-
  • мондиал 2022-
  • финландия-
  • равенство-
  • босна и херцеговина-
  • грешки

"Поведохме с 1:0, но след този гол се държахме като деца и финландците се възползваха", заяви българският специалист след равенството с Финландия

Петев дебютира с равенство за Босна и Херцеговина - 1
Снимка: БГНЕС

Новият национален селекционер на Босна Ивайло Петев коментира дебюта си и равенството 2:2 като гост на Финландия в квалификация за Мондиал 2022.

"Усмивка? Не знам къде видяхте усмивка. Смятам, че имахме повече ситуации от съперника. В началото имахме някои проблеми, но с течение на времето нещата се оправиха и имаме някои ситуации. След това поведохме с 1:0, но след този гол се държахме като деца и финландците се възползваха. Все пак в края на мача показахме характер и изравнихме, но за съжаление взехме само една точка", заяви Петев.

"И двата гола, които получихме ме притесняват, особено втория. Допуснахме една грешка, последно втора, а после и трета и Теему Пуки вкара. Но това вече е в миналото, трябва да анализираме грешките, трябва да ги оправим, защото след 3 дни имаме още един мач, а след това и дуелът срещу Франция", коментира още Петев.

"Първият мач винаги е странен. Съжалявам, че не реализирахме повече от ударите си, но това вече е в миналото и нищо не можем да направим. Трябва да се фокусираме върху бъдещето, грешките си и да се подобряваме, за да ставаме по-силни", заяви Петев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА