Last news in Fakti

27 Март, 2021 09:18 1 772 3

Ивайло Петев пипна COVID-19

  • ивайло петев-
  • босна и херцеговина-
  • covid-19

Националният селекционер на Босна и Херцеговина няма да води отбора в квалификационния мач за Мондиала в Катар срещу Франция

Ивайло Петев пипна COVID-19 - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Селекционерът на футболния национален отбор на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е заразен с коронавирус и няма да води отбора в квалификационния мач за Мондиала в Катар срещу Франция. Срещата е на 31 март от 21:45 часа.

Новината за заразяването на Ивайло Петев бе обявена от футболната федерация на Босна и Херцеговина. Специалистът няма да може да води и тренировките на тима си, тъй като е в изолация.

"Драконите" завършиха наравно с 2:2 с Финландия в дебюта на Петев начело. Срещата бе от първия кръг от квалификациите за Световното първенство, а след завръщането от Хелзинки българският експерт е дал положителен тест за COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    1 1 Отговор
    Как е на пипане този вирус? Павлеееееее,да те пипнат на........
  • 2 Кви дракони бе

    2 0 Отговор
    Игри на тронове ли е това?
  • 3 Бонговец

    2 0 Отговор
    Бързо да се оправи