Last news in Fakti

27 Март, 2021 13:15 1 747 15

Ясен Петров отново в самозащита: Това е нов отбор, с нови хора

  • ясен петров-
  • национален отбор-
  • българия-
  • италия

"Трябва ни време, имаме нужда от подкрепа, казах го", заяви националният селекционер преди утрешния мач с Италия

Ясен Петров отново в самозащита: Това е нов отбор, с нови хора - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер Ясен Петров коментира предстоящия мач с Италия. Специалистът даде пресконференция преди второто ни домакинство от Световните квалификации, както и анализира първата среща срещу Швейцария.

Двубоят е в неделя от 21:45 часа.

"Ще преценим за Кирил Десподов, съхранихме Андрей Гълъбинов в първия двубой. Не беше много приятно, това което ни се случи за 12 минути, такова торнадо ни се зави, нямахме и контролна среща, няма да се оправдаваме, не беше приятно, но швейцарците искаха да ни разгромят, хареса ми реакцията, не сме магьосници, имахме и 4-ма дебютанти. Трябва да стъпим на реакцията на играчите след почивката", коментира Петров, цитиран от Топспорт.

"Бяхме дали задачи, но всичко което искахме ние не се получи през първата част. Атмосферата в отбора е отлична, аз съм човек, който ще си носи отговорността. Искаме да стъпим на нещата от второто полувреме, може да се сбием, може да реагираме, да покажем, че имаме зъби. Това трябва да покажем във втория мач, имахме три дни за подготовка, Швейцария е машина, отбор създаван в продължение на 7 години, допуснахме много грешки в рамките на 12 минути, детински грешки, момчетата показаха прекалено желание. Съжалявам за тази продукция, винаги ще подкрепям футболистите", добави той.

"Три дни само работих с тези хора, аз и моят екип сме ги избрали, в този мач трябваше да има повече опит, и сега бих ги избрал. Ще си направим изводите, това беше първи двубой. Сблъскваме се с реалността, това е нов отбор, с нови хора, искаме да вкараме млади момчета."

"Трябва ни време, имаме нужда от подкрепа, казах го. Дайте да си говорим за Италия, критики към мен, трябва да има подкрепа към футболистите, това са нашите футболисти, може да сме сбъркали някъде, но тук са най-добре играещите футболисти в момента. За всеки мач имаме стратегия, едната промяна е пред вас, ще има промени за мача", завърши Ясен Петров.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alonso

    16 0 Отговор
    Нов бардак със стари рви.
  • 2 Атомен Козлодуй

    2 6 Отговор
    Искам нашите да победят Италия. Но така, със злоба. С 4 гола разлика. Дали на късмет, дали с игра, но да победят. Чак тогава ще се разбере дали момчетата могат да играят играта, или наистина са дървета, статисти и само парите са важни за тях. Странно....но мисля, че ще бием Италия. Нека видим утре вечер какво ще стане. Забравих....нека имаме друг вратар под рамката.

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Блажени са вярващите

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Атомен Козлодуй":

    И тяхна е мечтата за победа! Ако победим, обещавам ти, вземам Айфела на гръб, нося го в България, газовата резачка, и го давам на вторични!
  • 4 Jrj

    2 1 Отговор
    Като ви набият камбаната няколко пъти Италия ще видим какво ще кажеш,после и Ирландия ще ги отнесе.Да помечтаят за някоя точица.Да не забравяме ,че днес футбола няма почти нищо със спорта,а е една огромна тотовщина,и не е чудно дори ако сътворим някое ,,чудо,,
  • 5 Един Човек

    8 1 Отговор
    Какво време бе Ясене,30 години минаха и все по зле става!Подкрепяхме ви последните 10 години щото ни призовавахте,пак нищо !! Това,което се случва с вас е еманация на това,което се случва с държавата—-едно голямо НИЩО!!След още 5 години и Гибралтар ще почнат да ни бият,а вие още ще си градите отбор!
  • 6 ФЪН

    5 2 Отговор
    нови имена ама от стария литекс
  • 7 Стрина Пена

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Атомен Козлодуй":

    Пий си хапчетата бе човек. Зле си
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Знайко

    4 2 Отговор
    Само на дебилите не им е станало ясно. Отдавна го няма поколението на Стоичков, Балъков, Лечков, Борислав Михайлов ... Играчи, с които некадърник като треньора Димитър Пенев побеждаваше 3 от 4-ма съперника. Няма ги вече и поколението на Бербатов, Стилиян Петров ... пенсионираха се. Оставете го Ясен Петров да пороботи една, две години, пък тогава го оценявайте. Като го оценявате вземете предвид и футболистите, с които разполага. Последните 15-20 години, кой ли не беше треньор включително и чужденци. Резултата беше същия като сега. Дори и да вземем Томас Тунел, Юрген Клип, Зинедин Зидан, Хосеп Гуардиола ... нашите ритни-топковци, В близките 2-4 години няма да успеят да се класират в първите 2-3 места та групите. Пък се съобразявайте с финансовите възможности на Бългърия и народа. Видяхме, че иначе добри треньори като Стойчо Младенов и Станимир Стоилов, нищо не успяха да постигнат с националния отбор. Защото големия проблем са футболнота федерация и играчите, а не качествата та треньорите.
  • 10 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    ЯСЕНЪТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВО ДЪРВО , А НИЕ СИ ИМАМЕ- САМО ЕДИН "УСЪР ПЕДЪР " - ПРОБУТАН ОТ "НЕЗНАЙНО " КОГО !!!!!????
  • 11 A1a1a1

    3 1 Отговор
    Не се оправдавай като ученичка.
  • 12 Фень

    3 0 Отговор
    Ясене , ти си ясен , ще взимаш огромната заплата която не е обвързана с резултати и ще повтаряш клишетата .
  • 13 Дълбоко виждащ

    3 0 Отговор
    Гледах ви 8минути!!!Видях,че нито футболисти бг знаеха за какво са на терена,нито видях треньор ,който да им е показал как да стоят на терена!Като ще давате пари за тези куци коне,поне им намерете треньор!!!¡
  • 14 гост

    1 0 Отговор
    В контекста на случвощото се с националния отбор, по-добре е да нямаме такъв.Ще се спестят огромни суми за нещо полезно. Ясно ми е че няма как да се случи това, но да наливаш вода в каца без дъно,и да чакаш да се напълни...
  • 15 СЕЧИ

    3 0 Отговор
    Абе кой аджеба е ясен петров в кой отбор е постигнал някакъв успех и какви футболисти е изкарал като треньор? По какви критерий се определя дали ставаш ИЗОБЩО за треньор? Световно НЕИЗВЕСТНИЯТ ясенчо щял с 35 годишни футболисти НОВО НАЧАЛО да дава. СМЯХ СМЯХ СМЯХ . НЕКАДЪРНИ ТРЕНЬОРИ И НЕКАДЪРНИ ФУТБОЛИСТИ,Това е жалката истина за бг футболът.ЗАКРИВАЙ!!!!!