Last news in Fakti

27 Март, 2021 15:56 1 439 1

Обмислят се нови рестрикции за Олимпиада заради пандемията

  • олимпиада-
  • токио-
  • рестрикции

Обсъжда се възможността да се съкрати на половина бройката на официалните лица

Обмислят се нови рестрикции за Олимпиада заради пандемията - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Властите в Япония сериозно обсъждат възможността да съкратят на половина бройката на официалните лица, които ще присъстват като част от делегации или гости със спонсорите на Олимпийските игри, съобщи агенция КИОДО.

В тази група "официални лица" влизат всички пристигащи за Олимпиадата, които обаче не са свързани пряко със спортните състезания.

Към момента очакванията са, че на Олимпийските игри би трябвало да пристигнат 90 хиляди души, от които 30 хиляди спортисти, треньори и членове на отборите.

Но за да предпазят местните хора от организационния комитет, както и японските граждани, правителството смята да намали бройката на половина, ако е възможно. Япония вече взе решение да спре пристигането на феновете от други страни с цел ограничаването на коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    1 0 Отговор
    Да ги орежат разбира се. Туристи не им трябват на японците. Ще плъзнат в Токио да го запалят с вируса.