Last news in Fakti

1 Април, 2021 13:32 4 104 3

Локо Сф започна мащабен ремонт на стадиона в квартал "Надежда"

  • локомотив софия-
  • футбол-
  • стадион-
  • ремонт-
  • стадион локомотив

Целият ремонт ще коства долу-горе между 170 000 и 200 000 лева

Локо Сф започна мащабен ремонт на стадиона в квартал "Надежда" - 1

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев започна мащабен ремонт на стадиона в квартал "Надежда", за да може съоръжението да бъде според изискванията за efbet Лига. В момента се извършва цялостен ремонт на сектор "А", както и на съблекалните. Фасадата на стадиона на "червено-черните", входът, както и помощните игрища са обновени изцяло. В момента в тунела на съоръжението майстори ремонтират тавана над пистата.

"Целият ремонт ще коства долу-горе между 170 000 и 200 000 лева. Феновете направиха фасадата. Там помогна много Веско Стоянов, за което съм много благодарен. Надявам се да успеем с всичко в срок. Основната цел пред Локомотив е първото място. Не може повече да играем в "Б" група. Това е клуб с традиции и 92-годишна история. Мястото на Локомотив е в efbet Лига", заяви Иван Василев пред "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ventura

    6 0 Отговор
    А къде е Баце!? Той в началото на пандемията раздаде 70.000.000 лева на Ботев и Локо Пловдив! Ама тия, явно не са му присърце!
  • 2 Татко Карло

    0 0 Отговор
    Там ще му се отплатят сега на 04.04?
  • 3 Ники

    0 0 Отговор
    Егати мащабните ремонти. Стадион локомотив софия има нужда от ремонти за 30 милиона за да стане нормален и ПРИЯТЕН ЗА ВСИЧКИ