Last news in Fakti

1 Април, 2021 14:06 3 772 0

Бащата на Филип Кръстев разказа за полемиката около трансфера на сина си

  • филип кръстев-
  • николай жейнов-
  • футбол-
  • явор кръстев-
  • славия-
  • трансфер-
  • манчестър сити

“И понеже съм пряк свидетел на събитията искам да кажа, че агентът на Филип Николай Жейнов никога по никакъв начин не е възпрепятствал трансфера му, а напротив“

Бащата на Филип Кръстев разказа за полемиката около трансфера на сина си - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на Филип Кръстев - Явор Кръстев, говори относно полемиката около трансфера на сина му, която продължава вече почти година. Родителят на халфа на Троа заяви, че агентът му Николай Жейнов по никакъв начин не възпрепятствал трансфера му в белгийския Ломел, а също така и обясни за оторизацията, която Филип е подписал към друг агент - Петьо Костадинов.

“Не виждам защо отново се подема темата за тази оторизация все едно е нещо кой знае какво. Относно нея-синът ми Филип Кръстев я подписа на г-н Петьо Костадинов към клуб Манчестър Сити. В действителност съм запознат, че преговорите се водиха от представители на клуба. Всъщност информацията, която подава Петьо Костадинов към Филип е силно подвеждаща и в последствие се оказа, че ще бъде купен от клуб, на който ръководителите на Славия му бъркаха името, а именно Ломел. Когато Филип подписа документа за представителство с Ман Сити този отбор не съществуваше като опция. После разбрахме, че футболната група го е придобила. Мисля, че има разлика чия собственост си”, каза Кръстев.

“И понеже съм пряк свидетел на събитията искам да кажа, че агентът на Филип Николай Жейнов никога по никакъв начин не е възпрепятствал трансфера му, а напротив винаги е давал мнението си и съветите си, но решението винаги си е било на Филип и след това е помагал нещата да се случат. Не знам откъде тръгват подобни внушения. Просто не са верни.”, каза още Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА