1 Април, 2021 13:49 2 356 2

Полицията крие подробности за катастрофата с Тайгър Уудс

  • тайгър уудс-
  • катастрофа-
  • полиция-
  • голф

Имали опасения относно личното пространство на голф звездата

Полицията крие подробности за катастрофата с Тайгър Уудс - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Лос Анджелис съобщи, че разследващите са идентифицирали причината за катастрофата през февруари, която нанесе сериозни травми на Тайгър Уудс. Властите обаче отказаха да дадат допълнителни подробности, цитирайки опасения относно личното пространство на голф звездата.

Шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева заяви, че разследването на инцидента на 23 февруари, който остави Уудс със сериозни травми на десния крак, сега е завършено. Въпреки това, той добави, че няма да бъде дадена информация за случилото се, освен ако американският голфър не позволи.

„Изясни се причината за инцидента, разследването бе приключено. Въпреки това, ние се свързахме с Тайгър Уудс и неговия щаб. Има някои проблеми по отношение на личното пространство при даването на информация за разследването и ще ги попитаме дали искат да дадем информация. Ако получим зелена светлина за това, ще ви дадем пълна информация относно инцидента“, каза той.

Уудс пострада сериозно, когато автомобилът му излетя от пътя и се обърна на няколко пъти по време на катастрофата миналия месец в Ранчос Палос Вердес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маргинал

    12 0 Отговор
    Много ми дреме за кафявия голф тигър
  • 2 ОУайлд

    5 0 Отговор
    Те подробностите са ясни. Шмръкнал е преди тая бизнес среща, за която е бързал. Освен това вече има предишни такива провинения (шофирал нашмъркан и пийнал), та няма да се очудя, ако и сега е така.