Last news in Fakti

5 Април, 2021 10:22 2 421 0

Съмнения за симулации на нападател промениха програмата на ЦСКА

  • футбол-
  • цска-
  • адалберто пеняранда

На спортно-техническото ръководство и на останалите футболисти направило впечатление, че Пеняранда се хващал за крака всеки път, когато предстои тежка тренировка

Съмнения за симулации на нападател промениха програмата на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Съмнения за симулации от страна на нападателя Адалберто Пеняранда промениха програмата на ЦСКА. Според „Мач Телеграф“ седмичният цикъл на тренировките не се знае предварително, а планът за случващото се по време на заниманията се определя ден за ден.

Доскоро всеки футболист на „червените“ получаваше по „Вайбър“ подробна седмична програма, от която ставаше ясно какви ще бъдат тренировките от понеделник до неделя. Това даваше възможност на всеки футболист да разбере предварително какви ще са натоварванията и сложността на заниманията.

На „Армията“ вярват, че именно това е в основата на странните травми, които Адалберто Пеняранда получавал напоследък. Дори е направено запитване до Уотфорд, който държи правата на венецуелеца, дали нападателят няма хронична травма и е получен отрицателен отговор.

На спортно-техническото ръководство и на останалите футболисти направило впечатление, че Пеняранда се хващал за крака всеки път, когато предстои тежка тренировка. Нападателят, който тъкмо навлезе в добра форма, трайно изпадна от титулярния състав заради шикалкавенето.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА