12 Януари, 2013 12:30 817 0

Стоянов: Идвам, за да играя в Шампионската лига

  • стоянов-
  • шампионска лига-
  • лудогорец-
  • шериф-
  • трансфер-
  • петев
Стоянов: Идвам, за да играя в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

 

Да участва в Шампионската лига с Лудогорец си пожела новият страж на разградчани Владислав Стоянов, предаде БГНЕС. Бившият вече страж на Шериф Тираспол бе представен вчера официално като последното ново попълнение на българския шампион. 

"Нещата се развиха светкавично. Искахме Стоянов от една година. Щастливи сме, че точно сега се присъединява към нашия отбор", заяви изпълнителният директор на отбора Ангел Петричев. "Радостен съм, че е наш играч. Надявам се да ни помогне за напред. Пожелавам му сухи мрежи и трофеи", каза пък треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.

Самият футболист разкри, че е можел да дойде в тима още през лятото. "Интересът на Лудогорец бе от година. Разговаряхме доста. Имаше шанс да дойда през лятото и да помогна на отбора да влезе в групите на Шампионската лига, но това не се получи. Не се страхувам от конкуренцията, ще се боря до последно да докажа мястото си", сподели българският национал. "Чувствам се по-зрял и по-опитен. Смятам, че съм натрупал някакъв опит. Това е моята мечта - мисля, че следващата стъпка е да играя в Шампионската лига. Вече играх с Шериф в Лига Европа", каза още той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА