Last news in Fakti

7 Април, 2021 13:44 1 278 0

Ювентус ще върне Мората на Атлетико Мадрид

  • мората-
  • връщане-
  • купуване-
  • наем-
  • атлетико мадрид-
  • ювентус

Шефовете на "бианконерите" нямат намерение да задържат нападателя

Ювентус ще върне Мората на Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус ще върне Алваро Мората на Атлетико Мадрид след края на сезона. Това съобщиха медиите в Италия и Испания. Нападателят играе под наем в торинския гранд от "дюшекчиите", като в договора между двата тима има клауза за откупуването му на стойност 45 милиона евро.

Юве плати 10 млн. евро на Атлетико за годината наем и има два варианта пред себе си. Първият е да купи Мората за 45 милиона или да удължи наема му за още един сезон, като плати още 10 млн. на испанците.

Шефовете на Ювентус обаче нямат намерение да задържат нападателя, който напоследък е преследван и от доста контузии. През този сезон 28-годишният футболист има 35 мача за "старата госпожа" във всички турнири, като е отбелязал 16 гола и е направил 12 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА