Last news in Fakti

7 Април, 2021 17:50 2 260 0

Футболна съпруга разказа за тъгата, която е имала с бившия играч на Бенфика

  • тамара горо-
  • есекиел гарай-
  • футбол-
  • дете-
  • деца-
  • осиновяване

Всичко вървеше прекрасно, докато не срещнахме адвоката на сиропиталището

Футболна съпруга разказа за тъгата, която е имала с бившия играч на Бенфика - 1
Снимка: Instagram

Тамара Горо и футболистът Есекиел Гарай имат две деца, но ясно изразяват желанието си, че искат да увеличат членовете на тяхното семейство. Двамата искат да осиновят дете, но процесът по това не стартира добре. Цялата история бе разказана от половинката на бившия играч на Бенфика, която не скри своята тъга и разочарование.

„Преди три години опитахме да осиновим момче от Уганда. Моята дъщеря вече познаваше Дилан от снимките”, каза моделът пред списание „Diez Minutos”, след което продължи.

„Първо беше срещата със сиропиталището, а след това психологическият тест. Следващата стъпка беше изборът на пола. Всичко, което исках, е да осиновим детето. Те ни изпратиха предварително снимки на Дилан и му разказаха за нашето семейство”.

„Всичко вървеше прекрасно, докато не срещнахме адвоката на сиропиталището. Той поиска от нас между 60 и 70 хиляди евро. В този момент се спогледахме и решихме „да не купуваме” момчето”, разкри тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА