Last news in Fakti

7 Април, 2021 20:01 2 703 0

Бивш треньор на Реал: Клоп не биваше да унижава Кейта така

  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • хорхе валдано-
  • наби кейта

Това беше тактическа промяна, едно от нещата, които не харесвам

Бивш треньор на Реал: Клоп не биваше да унижава Кейта така - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул беше победен от Реал Мадрид снощи, в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига с 1:3.

Разочарован от резултата и вероятно от лошата тактика, която подготви, мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп направи първата смяна в 42-ата минута. Специалистът отстрани Наби Кейта от терена, а на негово място влезе Тиаго Алкантара.

Ходът, който вероятно беше оправдан, срещна много критики. Футболните експерти са съгласни, че Клоп е могъл да направи промяната на полувремето.

"Чудя се дали е трябвало да унижава играча по този начин, три минути преди края на полувремето. Това вероятно е наказание", каза бившият играч и треньор на Реал Хорхе Валдано.

"Това беше тактическа промяна, едно от нещата, които не харесвам. Когато направите това, изглежда, че само един играч е отговорен за играта в първата част. Кейта не беше отговорен за лошата ни игра. Той не играеше добре, но в този момент можех да направя още няколко промени. Трябваше да го направя, сега не съм доволен, че говорим за тази смяна. Ще повторя, че това беше тактическа промяна", каза мениджърът на Ливърпул след мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА