Last news in Fakti

9 Април, 2021 19:28 2 979 1

Чарлз Баркли: Имам проблем с хазарта, но приятелите ми казаха, че съм просто идиот

  • чарлз баркли-
  • хазарт-
  • баскетбол-
  • нба

Настоящият тв коментатор призна, че му се е случвало да печели по 1 милион долара от залози само за ден, но и да губи подобни суми

Чарлз Баркли: Имам проблем с хазарта, но приятелите ми казаха, че съм просто идиот - 1
Снимка: БГНЕС

Баскетболната легенда Чарлз Баркли разкри, че страда от проблеми с хазарта. Настоящият тв коментатор призна, че му се е случвало да печели по 1 милион долара от залози само за ден, но и да губи подобни суми.

"Харесва ми да залагам, вълнуващо е. За мен не е важно колко печеля, но усещането е супер. Гадно е, когато загубиш, но мисълта, че може пак да спечеля, ме връща в играта. Един ден признах на приятелите си, че имам проблем с хазарта, а те ме успокоиха - Ти нямаш проблем, ти си просто идиот!", разказа Баркли с усмивка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😁😁😁😁

    0 0 Отговор
    Симо Хазарта познавате ли го