Last news in Fakti

5 Април, 2021 11:47 3 549 0

Александър Везенков попадна в полезрението на тим от НБА

  • александър везенков-
  • нба-
  • баскетбол-
  • олимпиакос

25-годишният българин прави истински фурор с екипа на Олимпиакос, като се превърна в най-добрия играч на гръцкия гранд в Евролигата

 Александър Везенков попадна в полезрението на тим от НБА - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Кливланд е много доволно от представянето на Александър Везенков през последните два месеца. 25-годишният българин прави истински фурор с екипа на Олимпиакос, като се превърна в най-добрия играч на гръцкия гранд в Евролигата.

В момента той е с показатели от 11.2 точки, 5.2 борби и 1.1 асистенции средно на мач за 23:22 минути и коефициент на полезно действие от 14.2.

Представянето на национала ни не е останало незабелязано. Скаутите на „кавалеристите“ следят внимателно изявите на Везенков, като Отвъд Океана вече се коментира, че той може да бъде привикан през лятото, за да изкара няколко седмици пробен период. В момента правата на крилото за НБА се държат именно от Кливланд, след като тимът го взе при размяна с Бруклин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА