Last news in Fakti

16 Април, 2021 12:25 1 880 0

Звезда на Ман Сити се ядоса след победата над Борусия Дортмунд в Шампионската лига

  • футбол-
  • манчестър сити-
  • фил фоудън-
  • шампионска лига

Почти веднага след последния съдийски сигнал от профила на Фоудън бе публикувано съобщение "Килиан, готов ли си?"

Звезда на Ман Сити се ядоса след победата над Борусия Дортмунд в Шампионската лига - 1

Футболистът на Манчестър Сити - Фил Фоудън, е сложил край на взаимоотношенията си с компанията, която отговаря за социалните му мрежи.

"Гражданите" победиха Борусия Дортмунд и най-накрая са на полуфинал в най-престижния клубен европейски турнир - Шампионска лига, където ще се изправят срещу ПСЖ. Почти веднага след последния съдийски сигнал от профила на Фоудън бе публикувано съобщение "Килиан, готов ли си?". Оказа се, че пускането на изказването не е съгласувано с Фоудън и той не е останал очарован от този факт.

Това е довело до разрив между него и компанията, която отговаря още за профилите на Хари Кейн, Анди Робъртсън, Трент Александър-Арнолд и други футболни звезди.

Публикацията бе изтрита от Туитър профила на Фоудън малко по-късно същата вечер, а според медиите на Острова играчът вече не работи с компанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА