17 Април, 2021 14:16 1 801 2

Футболистите на Реал Мадрид ще направят рядко срещано нещо

  • реал мадрид-
  • футболисти-
  • бонуси-
  • отказ-
  • 30 милиона

Става въпрос за сума от 30 милиона евро, което ръководството на столичани може да спести заради великодушието на футболистите в отбора

Футболистите на Реал Мадрид ще направят рядко срещано нещо - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Футболистите на Реал Мадрид са решили да се откажат от обещаните им от клубната управа допълнителни бонуси за спечелване на Шампионската лига или на титлата в испанското първенство, съобщава местното издание ABC.

Става въпрос за сума от 30 милиона евро, което ръководството на столичани може да спести.

Играчите все пак са си оставили възможност за получаване на премия при триумф и в двете състезания, но в такъв случай те ще си разделят само половината от предвидените 60 милиона евро.

Реал Мадрид играе срещу Челси на полуфиналите в Шампионската лига, а в националния шампионат изостава на точка зад лидера Атлетико Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 2 Отговор
    мчи, похвално. в едно общество, където подобни жестове не са често явление. за испанското може и да имат шанс да го направят, макар да не вярвам, че атлетико ще изпусне първото място. що се отнася до шампионската лига, ще отпаднат още на полуфинала.
  • 2 Майкъл

    1 0 Отговор
    Много чудно-разбирам този жест да бъде,като ги дарят на домове за сираци,или друга благородна кауза!!! Така като остават в клуба-кой знае президента на реал,дали няма да ги ,,изпере"-начини много!!!