19 Април, 2021 11:20 2 498 9

Гари Невил нареди грозни обиди в ефир заради създаването на Европейската Суперлига

  • гари невил-
  • европейска суперлига-
  • футбол

Повече не трябва да се дава трибуна на тези д*педавци

Гари Невил нареди грозни обиди в ефир заради създаването на Европейската Суперлига - 1
Снимка: БГНЕС

Английската футболна легенда Гари Невил направи изключително остър коментар заради създаването на Европейската Суперлига, която беше анонсирана от 12 футболни гранда от Стария континент. Сред тях е и голямата шестица на Висшата лига – Арсенал, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм.

46-годишният Невил, който през цялата си кариера на футболист е бил част само и единствено от „червените дяволи“, призова за крути мерки срещу отцепниците. В ефира на „Скай Спортс“ той обяви поведението на шестте клуба за престъпно и позьорско, а освен това срещу тях използва за доста неприличния израз „д*педавци“.

„Трябва да им наложат огромни глоби, да бъдат изхвърлени. Нека им се отнемат точките и титлите. Нека ги дадат на Бърнли и Фулъм. Фулъм да остане във Висшата лига за тяхна сметка. Кой вече ще се вълнува от тези шест отбора. Извадете от първенство Юнайтед, Ливърпул и Арсенал. Тези три отбора са в основата на футболната история на Англия и трябва да бъдат наказани най-тежко. От 40 години съм фен на "червените дяволи", но ми се гади от тяхното решение.

Още от понеделник да им отнемат точките, да ги поставят в дъното на класирането и да им спрат парите. Трябва да поставим клеймото на позора върху тези отбори. Това е криминално поведение, което е насочено срещу футболните фенове в страната. Престъпление срещу най-големия спорт в света и в нашата страна. Повече не трябва да се дава трибуна на тези д*педавци. Става дума чисто и просто за алчност от страна на собствениците. Те са едни позьори, които нямат нищо общо с футбола в Англия“, заяви Гари Невил.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Браво Гари

    21 1 Отговор
    Мъжко момче беше, мъжко момче си остана.

    Какво мислят феновете:

    "позиция изразиха и официалните фенклубове на трите лондонски гранда - "Челси", "Тотнъм" и "Арсенал".
    "Нашите членове и футболните привърженици на по цял свят чувстват крайно предателство. Това е решение на алчността, целящо единствено да напълни джобовете на онези най-отгоре. То е взето, без да е съобразено с верните фенове, нашата история, нашето бъдеще и бъдещето на футбола в нашата страна. Това е непростимо. Стига толкова", пишат запалянковците на "сините".
    Привържениците на "шпорите" обявиха, че са "дълбоко разтревожени", а тези на "артилеристите" описаха ситуацията като "смъртта на клуба като спортна институция".

    Коментиран от #6

  • 3 Стоян Александров

    20 2 Отговор
    Браво г-н Невил, БРАВО.Точно и много ясно е казано от теб. БЛАГОДАРЯ ВИ. Но нека си правят калвото си искат тези мръ...сни...ци. Просто да се извадят от шампионатите си и да си играят каквото искат. Шампионатите и Шампионската лига заедно с Лига Европа да се запазят като парите които взимат отборите там също да се запазят. А когато някой от тези отцепниьи реши да се връща да започва ит най-долната група. Това е. До една две години тази лига ще е свършила. Парите се правят не от 12 отбора, а от ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАЕДНО С ЛЕВСКИ, ЦСКА И ЛУДОГОРЕЦ. Без такива отбори нещата са обречени...
  • 4 По пързалката

    14 0 Отговор
    ...и първенството да се гледа само от ваксинирани и чипирани! Светът стана странно място откак обявиха ненормалните неща за "нормални" !
  • 5 НОВО ПЕТ

    0 8 Отговор
    КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБЕ.......

    Коментиран от #8

  • 6 НОВО ПЕТ

    0 8 Отговор

    До коментар #2 от "Браво Гари":

    АМИ НЕКА ФЕНОВЕТЕ ДА ИЗДЪРЖАТ КЛУБОВЕТЕ, А НЕ ДА ДАВАТ САМО АКЪЛ....
  • 7 НОВО ПЕТ

    0 12 Отговор
    ГАРИ, ПЛАЩАЙ ИЗДРЪЖКАТА НА ОТБОРА И ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛ....С ТАКИВА КАТО ТЕБ Е ПЪЛНО В ТОЯ СВЯТ....
  • 8 Хеле пък

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "НОВО ПЕТ":

    за теб да не говорим
  • 9 Няма пет, шест

    1 0 Отговор
    Домус Ага,тва ти ли си?