Last news in Fakti

20 Април, 2021 12:00 2 920 2

Огромна трагедия разтърси семейството на легенда на НБА

  • нба-
  • чикаго булс-
  • скоти пипън-
  • баскетбол-
  • син-
  • трагедия

Мило сърце и красива душа си отидоха твърде рано...

Огромна трагедия разтърси семейството на легенда на НБА - 1
Снимка: Twitter

Една от легендите на НБА и Чикаго Булс Скоти Пипън сподели с голяма тъга, че най-големият му син Антрон е починал на 33-годишна възраст, но не разкри причината за смъртта. Той беше най-възрастното от седемте деца на баскетболната легенда.

"Мило сърце и красива душа си отидоха твърде рано. Обичам те, сине, спокойно, докато не се срещнем отново", написа Скоти Пипън в социалните мрежи. Той признава, че синът му е страдал от хронична астма, която му е попречила да стигне до НБА като баща си.

„Ако не я беше получил, наистина вярвам, че щеше да стигне до НБА. Антрон остана позитивен и работи усилено, а аз съм толкова горд от това какъв човек стана“, казва още легендата. Антрон Пипън се ражда на 29 декември 1987 година. Той е единственото дете от първия брак на Скоти Пипън с Карън Макколъм. Двойката се развежда през 1990 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RIP

    9 2 Отговор
    Светло му царство небесно на детето. Съболезнования. Иначе Скоти остави трайна следа в баскетбола. Остана малко в сянката на Въздушния, но истината е, че и той беше страхотен играч
  • 2 Пакистанец

    1 0 Отговор
    Много сълзи пролях, вече трети ден пия от радост