Last news in Fakti

22 Април, 2021 14:01 8 794 11

Цанко Стоичков за ФАКТИ: С Марадона завинаги оставаме братя, татуирам си го на ръката

  • цанко стоичков-
  • българска политика-
  • диего марадона-
  • диего армандо марадона-
  • марадона-
  • сребрина гаджева-
  • факти

Братът на Христо Стоичков коментира политическите процеси у нас и засвидетелства възхищението си към покойния Диего Армандо Марадона

Цанко Стоичков за ФАКТИ: С Марадона завинаги оставаме братя, татуирам си го на ръката     - 1
Снимка: Личен архив

Интервю на Сребрина Гаджева за ФАКТИ:

"Народът трябва отново да излезе на протести, както през лятото на 2020 г." Това заяви за ФАКТИ Цанко Стоичков - братът на "звездата" на ЦСКА, Барселона и националния отбор на България Христо Стоичков. Той смята, че политическото задкулисие продължава.

"Не искам народът повече да е на колене, България трябва да я управляват млади и образовани хора, каквито има многo в чужбина", добави Цанко Стоичков по темата за управлението на България.

"Виждал съм се няколко пъти с Марадона, спал съм у тях. И двамата си казахме, че сме като братя един за друг. Мога да кажа, че ще го обичам винаги", споделя още Цанко. "Другата седмица ще си сложа негова татуировка на ръката". Цанко Стоичков за ФАКТИ: С Марадона завинаги оставаме братя, татуирам си го на ръката
Снимка: Личен архив

"Въпреки новата политическа ситуация, не виждам потенциал за промяна. Мисля, че отново са проиграни очакванията на народа, не виждам нови лица в Парламента, които да направят промяната", коментира още той, а след това добави: "Така наречените "партии на протеста" веднага трябва да напуснат парламента, а хората да подновят протестите".

"Този парламент не може да направи адекватна здравна и образователна реформа, предвид пандемичната ситуация, да намали инфлацията, да увеличи пенсиите на родителите ни или да вдигне заплатите. Парите, които очакваме от ЕС, отново ще отидат при определени хора, а народът ще е на колене", убеден е братът на Камата.

"И Бойко и Радев са опитни политици, но Борисов трябваше да мисли повече за доходите на хората, а президентът Радев да се отърси от пипалата на партийния октопод и да разгърне потенциала си в името на хората. Единственият политик, с когото бих искал да се видя "очи в очи", е Ахмед Доган", категоричен е Цанко Стоичков.

"Това, че съм брат на Христо Стоичков ми е отваряло много врати, но.... и много ми е затваряло", сподели Цанко и добави, че подготвя автобиографична книга за неговата история и известната фамилия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 user

    20 3 Отговор
    Този изключително просто момче. Учеше в училището Светлозар Попов в Пловдив, футболна паралелка. Ако не беше брат на Стоичков сигурно щеше да разнася доставки по домовете. Толкова му е капацитета!
  • 2 Хахаха..

    25 2 Отговор
    Ако не беше истинският ти брат,щеше да познаваш "брат" Диего точно толкова,колкото и аз..
  • 3 ИВАН

    9 2 Отговор
    То за такива безмозъчни овце е измислен футбола - да държи стадото да не грабне сопите и да се юрне към управляващите та да им поиска сметка ... опссс, извинявам се на овцете - те все пак имат повече мозък, пасат си и не вредят на никого, за разлика от човешкото стадо, което чупи, руши и замърсява навсякъде от където мине
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Много коментари четете повече книги

    3 2 Отговор
    ХОРА ПОЧНЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ КНИГИ И ТОГАВА ДАВАЙТЕ МНЕНИЕ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

    Коментиран от #6

  • 6 Цанко Стоичков

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Много коментари четете повече книги":

    НЯМА КАК ДА МЕ ЗАСЕГНЕТЕ ВИЕ СИ ИМАТЕ ВАШЕ МНЕНИЕ АЗ ИМАМ ДРУГО
    ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ 🙏🍀🙏
  • 7 Ива

    4 0 Отговор
    Този пък кой е, че да издава автобиография??? И кой ще му я чете???

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 КултураМиЯнко

    1 1 Отговор
    Да си го татуира на Главата
  • 10 КултураМиЯнко

    1 0 Отговор
    Може и Доган да си татуира...И с него да станат братя...Аби ,Аби
  • 11 Joro

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ива":

    Много хора ще си я купят поради факта ,че е брат на Христо Стоичков. Има какво интересно да сподели.