23 Април, 2021 12:30 1 564 1

ЦСКА 1948 разкарва бранител

  • димитър пиргов-
  • футбол-
  • цска 1948

Няма да е изненада, ако и други играчи на ЦСКА 1948 последват Димитър Пиргов

ЦСКА 1948 разкарва бранител - 1

Димитър Пиргов ще бъде освободен от ЦСКА 1948 след края на сезона, твърди БЛИЦ. Защитникът се представя под очакванията в отбора, особено в последните кръгове.

Той подсили новака в елита в края на май миналата година с надеждата да се докаже и помогне на тима с големия си опит.

Пиргов обаче започна от мач на мач да играе все по-слабо – бавен, тромав, колеблив, без познатите стабилни изяви.

Няма да е изненада, ако и други играчи на ЦСКА 1948 последват централния бранител.

Скандалното е, че някои от тях мрънкат заради 8-часовия работен ден, въведен в клуба от ръководството. В същото време обаче те не мърморят, когато си взимат навреме отличните за родните стандарти заплати в условия на пандемия и икономическа криза.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    3 0 Отговор
    Ивайло, това за часовете и заплатите Цеката ли ти каза да го напишеш? Да сравняваш работата във ФК, с поточна линия за производство на капачки за буркани е нелепо.