Last news in Fakti

24 Април, 2021 10:27 1 580 1

Томаш критикува програмата на efbet Лига: Надявам се всичко да се реши без задкулисни решения

  • александър томаш-
  • етър-
  • славия-
  • футбол-
  • efbet лига

Не беше ли редно всички да играем по едно и също време в последния кръг от редовния сезон?

Томаш критикува програмата на efbet Лига: Надявам се всичко да се реши без задкулисни решения - 1

Старши треньорът на Етър Велико Търново Александър Томаш сподели очакванията си преди срещата от 26-ия кръг на отбора срещу Славия. Двата състава се изправят днес от 17:45 часа на стадион "Ивайло".

Специалистът отправи критика към програмата, съставена от БФС и изрази надеждата си да няма задкулисни решения, които да повлияят на това кой ще оцелее и кой ще изпадне от елита.

"Етър, Славия, Ботев Враца, Ботев Пловдив и Монтана са отборите, замесени в борбата за оцеляване. Не беше ли редно всички да играем по едно и също време в последния кръг от редовния сезон? Надявам се всичко да се реши на терена и без задкулисни решения! Имаме много проблеми, но сега не е време за оплакване. Трябва да излезем и да дадем максимума от себе си! Съперникът е мотивиран. Ние трябва да отговорим със сърце, агресия и воля", заяви той.

"Надявам се факторите, които ще решат изхода, да са концентрацията, физическата и психическата издръжливост. Пожелавам на съдиите да останат незабележими и да напуснат терена с чиста съвест”, коментира Томаш.

"Добрата новина е, че властите позволиха да има фенове на трибуните. Призовавам всички, които обичат Етър да дойдат и да ни подкрепят! Ние усещахме вашата любов, когато бяхте в подстъпите на стадиона. Сега имаме нужда от вас близо до терена. Нека бъдем едно цяло! Боляри, да защитим честта на града и отбора ни! Нека силата, волята и късметът бъдат с нас! Ще направим всичко в името на Етър и Велико Търново!”, сподели наставникът на „виолетовите” пред клубната страница.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зарко 66

    1 0 Отговор
    само ЕТЪР. Пожелавам победа днес срещу Славия.