Last news in Fakti

25 Април, 2021 09:52 2 222 5

Шеф: Петър Колев има договор с Берое и няма как да взима моментни решения

  • валентин грудев-
  • берое-
  • петър колев-
  • футбол

Преди да излезе за интервюто с телевизията, Петър Колев направи изявление на футболистите, че благодари на ръководството, но това са нормални спонтанни реакции

Шеф: Петър Колев има договор с Берое и няма как да взима моментни решения - 1

Спортният директор на Берое – Валентин Грудев, говори пред клубния сайт след двубоя с Монтана и решението на Петър Колев да подаде оставка.

"Много изненадващо решение. Преди да излезе за интервюто с телевизията, Петър Колев направи изявление на футболистите, че благодари на ръководството, но това са нормални спонтанни реакции. Ще имаме време до тренировката във вторник да разговаряме наново. Явно доста му е повлияло, че е бил дълго време в щаба на Димитър Димитров, но той знае много добре, че има абсолютен кредит на доверие от ръководството. Смятам, че за момента това е нормална реакция. Той има договор с Берое и няма как да взима моментни решения", заяви Грудев веднага след срещата с Монтана.

"В сряда, след загубата от Царско село, решихме да сменим треньорското ръководство. Събрахме се и взехме решение треньор да бъде човек, минал през Берое. Имаше достатъчно предложения от почти всички свободни треньори в момента, но ние решихме да са тези хора - млади, с желание за работа. Опитах се да разубедя Петър Колев, но той каза, че е взел решение. Явно достатъчно го е тормозило това, което се случва", допълни Грудев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    3 1 Отговор
    Все едно, че В. Божинов го е казал или писал.
  • 2 волан

    1 0 Отговор
    Шеф -готвач: Петър Колев НЯма договор с Берое и няма как да взима моментни решения,мармотни решения.
  • 3 Лично мнение

    2 1 Отговор
    Херо е слаб треньор. От колко клуба го изгониха? Сега съсипа и отрови атмосферата в Берое. Злобар, който си го изкарва от Петър Колев във вреда на отбора.
  • 4 УЖАС

    1 2 Отговор
    Тия не мога да ги разбера! Направиха грандиозни успехи: Паднаха от Лудогорец с 1:4 и ги уредиха, биха ЦСКА с 1:0 (с помоща на съдията и със зъби и нокти и ги отказаха от титлата). И какво стана минаха изборите и ги затресе страх, че пари няма вече, а с продажба на мачове вече май много не върви! Не се плашете имате мач пак със ЦСКА!
  • 5 Корнелий III

    1 0 Отговор
    Само в Левски е по-дорър цирка, но Берое искат слава!