Last news in Fakti

25 Април, 2021 11:01 1 667 11

Петър Ганев: Няма логика Левски да играе в друга лига, сега дълговете са много по-малки

  • петър ганев-
  • левски-
  • бюджет-
  • заплати-
  • футбол

В момента се разговаря за ясен бюджет за следващия сезон

Петър Ганев: Няма логика Левски да играе в друга лига, сега дълговете са много по-малки - 1
Снимка: БГНЕС

Няма логика Левски да играе другаде, освен в Първа лига, там, където спортно заслужава да бъде. Това заяви членът на Надзорния съвет на "синия" клуб Петър Ганев във връзка с появилите се информации, че клубът може доброволно да предпочете третото ниво на българския футбол, заради натрупаните големи дългове.

"Това не означава, че няма проблеми. Факт е, че има забавени заплати. В момента се разговаря за ясен бюджет за следващия сезон. Сега дълговете са много по-малки. Някои заплати преди бяха 5 пъти над тези, които са в момента. Това стана и с трансферите, и с някои от спонсорските договори, включително трансфера на Найджъл Робърта."

"Текущите задължения са проблемът, не дългосрочните. Трябва да обсъдим и намерим решение относно вноските към НАП и останалите належащи плащания", добави Ганев.

"Не мисля, че липсата на заплати се отразява на представянето. Този отбор е млад, според мен потенциалът е голям, но допускаме грешки."

"Свит е бюджетът за заплати, но текущо проблем има, с 3 месеца са забавени. С Ребин Сулака беше взето добронамерено решение за разтрогване. Той е контузен и освен това договорът му изтича в края на сезона. Засега няма информация друг да иска да си тръгне", заяви Петър Ганев.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Несъгласен

    14 1 Отговор
    А каква е логиката да трупате дългове постоянно и въпреки това да получавате лиценз.
  • 2 Реалист

    13 1 Отговор
    Разбира се че няма логика. Кой друг ако не тоя смешен обор ще петни името на Апостола. Отбора ,който 30 години е на държавната хранилка с назначени и задължени собственици и спонсори. Лапаницата приключи, дами и господа.
  • 3 ГОРСКИ

    9 0 Отговор
    Колко милиона са дълговете кажете или ще кажете цифра която на вас ви е удобна!!!!!

    Коментиран от #8

  • 4 лескар

    3 0 Отговор
    Кажете колко милиона са и хората които са допуснали да се случи
  • 5 ЛЕСКАРА

    6 0 Отговор
    ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ЛЕВСКИ И НАСИРУ МОХАМЕД НЕ ДАВАМ А ДЕЦАТА МИ ДА ГЛАДУВАТ Я МАРШ В КАНАЛА НЕСРЕТНИЦИ
  • 6 вили

    8 0 Отговор
    ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙ СТИГА ТАЯ МЪКА
  • 7 Ицо

    7 0 Отговор
    А КАКВА Е ЛОГИКАТА ДА СЕ НАЛИВА КАЦА БЕЗ ДЪНО
    ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙ
  • 8 Левски 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГОРСКИ":

    20 и няколко млн с толкова ФАЛИРАЛИЯ отбор ощети държавата.

    Коментиран от #10

  • 9 Цесекар

    4 0 Отговор
    Няма вече държавни поръчки и процент от тях за Левски, няма вече и назначени собственици или принудени такива, и спешните срещи в ръководството зачестиха. Лошото е, че няма и нищо за продаване. А и не се знае едно ново ръководство на НАП как ще реагира на непрестанните неизпълняеми споразумения. Затова “собственика” обмисля “революционната” промяна феновете да избират президент на клуба. Иначе казано, той да осигурява финансирането. Единственият възможен вариант е Бочето. Ама той пък вече не е Премиер. Абе въобще Наско си върза здрав пръст, че вече и Илияна не може да помогне, много време ще мине да се прикрепи към новите управляващи, след като всички знаят какво лизане и мазнене беше на бившето управление беше досега.
  • 10 ГОРСКИ

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    А ЛЕВСКИ със колко ощетява държавата???????????
  • 11 Митко

    2 0 Отговор
    Каква е логиката персоналът и футболистити да стоят 6месеца без парички.Ти ако не получаваш ще изквичиш първи,но на чужд гръб и 100 тояги са малко.