Last news in Fakti

27 Април, 2021 13:45 1 274 1

Наредбата на БФС гласи: Промяната на формата на първенството е незаконна

  • футбол-
  • бфс-
  • първенство

В Чл.51 ясно е записано, че в хода на първенствата БФС може да издава актове и решения, които не могат да противоречат на духа и постановките на тази наредба

Наредбата на БФС гласи: Промяната на формата на първенството е незаконна - 1

В сряда по време на Изпълкома на БФС се очаква да се гласува промяна на формата на Efbet Лига. Въпреки че сегашният формат на първенството е доста успешен и предлага редица интригуващи мачове, определени клубове и президенти, които гледат единствено собствения си интерес, предлагат промяна - 16 отбора в елита и без изпадащи тимове този шампионат.

Тази промяна обаче е незаконна. Това гласи наредбата на БФС.

В Чл.51 ясно е записано, че в хода на първенствата БФС може да издава актове и решения, които не могат да противоречат на духа и постановките на тази наредба.

Наредбата на БФС гласи: Промяната на формата на първенството е незаконна

Това означава, че, ако БФС направи предложените от няколко клуба промени, може да последват тежки санкции от УЕФА.

Да не говорим пък, че замислените промени за в ущърб на българския футбол. Неслучайно доста специалисти се изказаха остро срещу евентуалните промени, които според общото мнение ще дадат предпоставки за уговаряне на мачове, и такива без значение.

Наредбата на БФС гласи: Промяната на формата на първенството е незаконна


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    0 1 Отговор
    Какво общо имат 3то и 13то място,полудявам ли или други хора полудяват?