Last news in Fakti

27 Април, 2021 12:04 5 188 7

Две интересни имена в екипа на Бербатов в битката за президентския пост в БФС

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • бфс-
  • павел колев-
  • тервел златев

Според отлично осведомени източници в лагера на Бербо са преминали Павел Колев и Тервел Златев

Две интересни имена в екипа на Бербатов в битката за президентския пост в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Две интересни имена стават част от екипа на Димитър Бербатов в битката за президентския пост в БФС, съобщава БЛИЦ. Според отлично осведомени източници в лагера на Бербо са преминали Павел Колев и Тервел Златев, които преди години бяха част от ръководството на футболния съюз с президент Борислав Михайлов.

Димитър Бербатов и Петър Величков са имали заключителни разговори преди пресконференцията, която бившият нападател ще даде от 15:30 часа днес. Двамата са провели едночасова среща вчера, на която са обсъдили предстоящия конгрес на БФС. Заедно с Бербо са били приятелите му Александър Томаш и Тодор Кючуков.

Както е известно, Величков вече обяви, че ще се кандидатира за президент, а Бербо ще е част от екипа му. Същевременно обаче упорито се говори, че има огромна вероятност самият Димитър да съобщи сензационно днес, че също ще е кандидат за горещото кресло във футболната ни централа.

"Петър Величков 8 години беше част от Изпълкома и нито веднъж през този период не се изказа пред медиите. Не сподели за проблемите във футбола и как смята те да бъдат разрешени. Сега обаче реши да се кандидатира за президент", коментират във футболните ни среди.

Там си задават и въпрос за Димитър Бербатов. За какъв морал говори той, след като през 2010 година заряза националния отбор точно тогава, когато България имаше нужда от него...


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барбуков

    12 16 Отговор
    Тая меркантилна кифла ли ще е Президент на БФС? Смях!

    Коментиран от #2

  • 2 БФС

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Барбуков":

    Фурнаджиев, ти ли си? Звънни на Кучев да каже на Попов, а той да докладва на Гела, че вече ще си ходим и ще освободим БФС
  • 3 Коста

    5 7 Отговор
    Метко не става за ръководител! Никъде където игра не успя да се превърне в Лондон дето, въпреки безспорните си физически качества.

    Коментиран от #5

  • 4 Коста

    5 1 Отговор
    В лидер искам да кажа!
  • 5 Покера

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Коста":

    Да разбрах те в една реклама с Бербатов, Бен Крос беше от Лондон.
  • 6 Готин

    5 3 Отговор
    Да питам. Задължително ли е, за да си председател на БФС, да си тъп и прост!?
  • 7 FCLS

    1 0 Отговор
    Където е Павел Колев - там е провала!