Last news in Fakti

27 Април, 2021 14:19 3 323 0

Ето кой е новият треньор на Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • юлиан нагелсман

Младият специалист ще встъпи в новата си длъжност официално на 1 юли 2021 година

Ето кой е новият треньор на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Юлиан Нагелсман ще е следващият треньор на Байерн Мюнхен. Баварците обявиха новината на клубния си сайт, а от РБ Лайпциг също потвърдиха официално, че от следващия сезон Нагелсман поема гранда от Мюнхен.

Младият специалист ще встъпи в новата си длъжност официално на 1 юли 2021 година, уточняват от Байерн. Младият специалист е подписал 5-годишен договор с европейския клубен шампион за 2020 година. Контрактът изтича на 30 юни 2026.

В същото време от Байерн обявиха официално и раздялата с настоящия наставник на тима Ханзи Флик, който ще напусне "Алианц Арена" след края на сезона. От клуба са уважили желанието на Флик контрактът му с баварците да бъде прекратен на 30 юни 2021 - две години по-рано договорената преди това дата на изтичането му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА