Last news in Fakti

27 Април, 2021 12:53 2 170 1

УЕФА започна разследване на Златан Ибрахимович

  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • милан-
  • уефа

Етичният кодекс на ФИФА забранява действащи футболисти да имат интереси в сферата на хазарта, залагания, лотарии и транзакции, свързани с футболни мачове

УЕФА започна разследване на Златан Ибрахимович - 1
Снимка: Twitter

УЕФА започна разследване на нападателя на Милан Златан Ибрахимович заради твърдения, че притежава част от букмейкърска компания. Европейската футболна централа назначи инспектор, който ще провери информацията на шведския таблоид Афтонбладет, че шведският голмайстор притежава дял от компания за залози в Малта.

Етичният кодекс на ФИФА забранява действащи футболисти да имат интереси в сферата на хазарта, залагания, лотарии и транзакции, свързани с футболни мачове.

Ибрахимович се оттегли от шведския национален отбор след Евро 2016, но тази година се завърна и игра в световните квалификации миналия месец.

Ако бъде признат за виновен, Ибрахимович може да бъде глобен със 100 000 швейцарски франка и да бъде лишен от състезателни права максимум до три години.

Миналата седмица 39-годишният ветеран удължи договора си с Милан с още един сезон.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    9 2 Отговор
    да го набутат в кауша тоя нарцис, самовлюбен боклук !!